Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Woonwinkel Lambert Düsseldorf

Woonwinkel Lambert Düsseldorf

De mooie winkel Lambert in Düsseldorf dat op twee etages meubels verkoopt heeft als thema Cross Culture. Hierbij is het samenvoegen van verschillende design inrichtingen en interculturele collecties het antwoord op de steeds sterker wordende individuele levens- en woonvormen die moderne kosmopolitische personen wensen. Op 1200 vierkante meter vind je in deze Lambert Flagship Store Düsseldorf woonaccessoires uit de hele wereld en hoogwaardige individuele meubels.

Woonwinkel Lambert Düsseldorf
Enkele highlights van woonwinkel Lambert is de MODESTO secretaire. Dit elegante schrijfmeubel bestaat uit prachtig handwerk en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het heeft heldere vormen waardoor het een rustige werkatmosfeer uitstraalt. Het heeft vier mooie laatjes. Al naar gelang de kleur zijn er andere materialen gebruikt zoals bamboes, walnoten hout maar ook massief eiken.
Het design is van Möbel-Liebschaften in Heidelberg/Hamburg.

De stoel die je erbij ziet op de foto is een eikenhouten stoel met de naam Julius en een design van Nicolas Thomkins uit Lüneburg.
Woonwinkel Lambert Düsseldorf ©pascale hans
DEPOSITO bijzettafel
Deze Z vormige bijzettafel met schijnbare vrij zwevende vlakken is van massief eikenhout en kun je in natuurkleur of in zwart krijgen en is erg handig om bij je bank te hebben.

Accessoires Lambert
Er zijn veel mooie accessoires als lampen, bijzettafels, krukken, kaarsenstandaards, kaarsen, mooie inrichtingsboeken, servies, glazen en noem het maar op.

Het is zeker de moeite waard om hier te kijken want er zijn leuke spullen van Duitse designers die we in Nederland niet kunnen kopen en zeker erg mooi. De Duitse meubels zijn vaak weer heel anders dan bij ons.
Woonwinkel Lambert Düsseldorf ©pascale hansOpeningstijden maandag – vrijdag 10.00-19.00 uur en zaterdag tot 18.00 uur
Vervoer: U Bahn en uitstappen Steinstrasse/Königsallee of S bahn en halte Berliner Allee

Klik hier voor de website
De winkel bevindt zich ‘Im Stilwerk’ waar je alles op het gebied van wonen vindt
Grünstrasse 15, Wijk Centrum