Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Winkel Gate05 in Frankfurt

Winkel Gate05 in Frankfurt

Bij binnenkomst voel ik me direct thuis! Logisch als ex-stewardess als ik deze winkel binnenstap. In een hoek staan meerdere Beverage Trolleys zoals die aan boord van een vliegtuig worden gebruikt en de kassa is als een incheck-balie op het vliegveld met in grote letters Gate05 en een pijl naar boven met daarnaast de woorden: Departure, In-flight en Arrival. Krijg jij ook al zin om weer een vlucht te boeken?

Winkel Gate05 in Frankfurt
De winkel staat vol met leuke hebbedingetjes die met name met reizen en vluchten te maken hebben. De vele vlucht accessoires bestaan uit bijvoorbeeld mooie gekleurde hoesjes waarin je je paspoort kunt opbergen of hoesjes voor zowel paspoort als tickets en enkele creditcards. Er is een travelflight organizer, sleutelhangers van vliegtuigen (erg leuk), chocolade voor noodgevallen in een cadeau doosje, een happy flight key doll, aparte doosjes met oordopjes, koffers, tassen, hoezen in vele kleuren om schoenen, overhemden of andere spullen in op te bergen zodat het netjes in je koffer blijft. Er zijn spelletjes zodat je je onderweg niet hoeft te vervelen. Leuk is namelijk het Tatort spel waarin je moet zoeken naar doodsoorzaak, dader en motief.
Winkel Gate05 in Frankfurt ©pascale hansEigenaar Jan Unnewehr heeft sinds 2004 zijn winkel in reisaccessoires in de wijk Bornheim. En wie weet beter dan iemand bij de vliegerij wat je op een vlucht nodig hebt. Op de dag dat ik deze winkel bezocht had hij een cursus op de Lufthansa basis want hij is al jaren steward bij de Duitse Lufthansa. Op zijn website van Gate05 vind je behalve handige informatie over de producten die hij in zijn winkel verkoopt ook leuke reistips, dus kijken maar…

En koop je wat in de winkel dan wordt dit leuk verpakt met een vluchtlabel eraan met bestemming FRA (Frankfurt) en op de bon staat bovenaan Gate05 Gute Reise.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Klik hier voor de website
Vervoer U4 en uitstappen bij Merian Platz
Berger Straße 46 Wijk: Bornheim