Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Wertheim Village bij Würzburg, chique Outlet Centre

Wertheim Village bij Würzburg, chique Outlet Centre

Het is alsof je in een pittoresk dorpje vol kleine vakwerkhuizen loopt in dit chique Outlet Centre. In ieder huis zit een mooi merk zoals Aigner, Belstaff, Calvin Klein, Escada, Versace of Windsor die kortingen hebben tot soms boven de 70%. In het midden mooie bloembakken en overal bankjes waarop je even kunt uitrusten. Dat heb je wel nodig want er zijn meer dan 150 boetieks en je kunt er zo een dag doorbrengen.

Wertheim Village bij Würzburg, chique Outlet Centre
Qua mode vind je hier Levi’s, René Lezard, Closed, Windsor, Aigner, Drykorn, Comma, Bogner, Gant, Garcia en vele merken meer. Schoenen van Bally, Ecco, Fossil, Geox, Timberland en Navyboot. Verder natuurlijk kinderkleding, accessoires, cosmetica, woonwinkels en lingerie.
Wertheim Village bij Würzburg ©pascale hansEr is net een nieuwe outlet store geopend van Zegna in boetiek nummer 97 met prijsvoordelen van 50 tot wel 80%. En gelukkig, die voordelen vind je in de meeste boetieks.
Wertheim Village bij Würzburg ©pascale hansGastronomie in het Wertheim Village
Er zijn voldoende gelegenheden waar je wat kunt drinken of eten. Wij hebben in het Prime Restaurant Grill zowel heerlijke burgers als salades gegeten. Het ziet er leuk uit en heeft twee verdiepingen met lichthouten tafels met banken en grote zwarte lampen. Verder is er het Lindt Café, Restaurant La Piazza, San Francisco Coffee Company en Amorino.
Wertheim Village bij Würzburg ©pascale hansBereikbaar met auto en bus
Met de auto is het op de A3 Frankfurt-Würzburg en neem je afslag Wertheim/Lengfurt.
Het is op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Frankfurt am Main en er zijn meer dan 1800 gratis parkeerplaatsen.

Ook is er een Shopping Express vanaf Frankfurt dat € 10 kost en dat je kunt boeken via de website www.WertheimVillage.com en dan shopping-express-bus.

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.
Klik hier voor de website van het centre
Adres: Wertheim Village, Almosenberg, 97877 Wertheim