Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Turm Hotel in Frankfurt

Turm Hotel in Frankfurt

Dit leuke driesterren Superior Turm hotel in de wijk Nordend in Frankfurt ligt op slechts enkele meters loopafstand van de gezellige Oederweg en op rond de 400 meter van de grootste winkelstraat Zeil en de Hauptwache. Je kunt dus zo lopend naar het centrum.

De kamers hebben mooie namen als Little Gym of Fresco en zijn individueel ingericht. Bij binnenkomst ben je direct bij de lobby en zie je al in de gang naar de kamers allemaal vrolijke bioscoopstoelen naast elkaar staan. Links van de gang is de gezellige hotelbar ‘Collins’ die behalve de bar ook comfortabele zitjes heeft.
Turm Hotel in FrankfurtTurm Hotel in Frankfurt
Er zijn in totaal 69 kamers die onderverdeeld zijn in namen als Oriental Hip, Little Gym, Mona Lisa, Avantgarde of Fresco. The Little Gym kamers zijn heel leuk voor de sportieve types. In deze kamers vind je een yogamat, een optrekstang, een gymnastiekkist en zelfs een wandrek dus je kunt je volop uitleven. De badkamers hebben een inloopdouche met regendouchekop. In de Avantgarde kamers zie je citaten uit het bekendste boek van Goethe, het literaire werk Faust. Zo heeft ieder thema leuke details.

Wat de kamers in ieder geval allemaal hebben zijn: minibar, haardroger, televisie, radio en wekker, een cosmetica spiegel en een broekenpers en uiteraard gratis WiFi in alle kamers.

Ontbijt in het Turm hotel

De ontbijtkamer is erg gezellig ingericht en ziet er meer als een gezellige woonkamer en hier wordt ’s ochtends het ontbijtbuffet geserveerd.
Turm Hotel in FrankfurtKlik hier voor de website
Vervoer U1, U2, U3, U8 en uitstappen bij Eschenheimer Tor
Eschersheimer Landstraße 20 Wijk: Frankfurt Nordend