Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Thomas Henry frisdrankjes

Thomas Henry frisdrankjes

De drankjes van Thomas Henry worden in Duitsland steeds bekender en zijn al een absolute trend. Ze worden in hippe uitgaansgelegenheden geschonken en smaken heerlijk. Veel barmannen gebruiken alleen nog maar dit merk om hun drankjes te mixen. De frisdranken zijn verpakt in flesjes van 200 ml en kun je goed herkennen door de vijf sterren op het logo en op de dop zelf.

Duitse firma
Het bedrijf bestaat pas sinds 2010 en is een jonge Duitse firma uit Berlijn. De eigenaren wilden niet alleen het beste Tonic Water voeren maar ook andere bekende bitter drankjes als Ginger Ale, Bitter Lemon en Soda Water. De vijf sterren op het logo representeert dit kernassortiment en geven hun betekenis een niet mis te verstaan symbool.

Geschiedenis Thomas Henry
De oorspronkelijke Thomas Henry is als de oervader van soda’s en limonades van vandaag de dag. Als apotheker uit het Engelse Manchester lukte het hem in 1773 met het zogenoemde ‘carboniseren’ koolzuur toe te voegen aan water. Zo werd het eerste koolzuurhoudende drankje geboren.

De firma uit Berlijn heeft behalve de bekende bitterlimonades als Tonic Water, Soda Water, Ginger Ale en Bitter Lemon sinds kort ook nieuwe smaken. Dat zijn Ultimate Grapefruit, Mystic Mango en Cherry Blossom Tonic. Deze Cherry Blossom tonic is de eerste tonic wereldwijd met de smaak van kersenbloem en smaakt heerlijk.
Thomas Henry frisdrankjes ©pascale hansDe drankjes van Thomas Henry zijn in Nederland verkrijgbaar bij vestigingen van de supermarkten Marqt. In Duitsland wordt het in veel hippe hotels en bars aangeboden.

Cheers!

Klik hier voor de website