Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Taste India in Essen

Taste India in Essen

Het restaurant Taste India in Essen ligt hartje centrum en hier worden traditionele gerechten uit de keuken van India gekookt. Op de kaart staan heel veel gerechten. Er staat niet bij of het pittig is of niet maar dat is geen enkel probleem, je kunt dat aangeven bij je bestelling.

Taste India in Essen
Het restaurant heeft ingedekte tafels met rode lopers en overal zie je accessoires uit het mooie land India. Grote olifanten en schilderijen aan de muur. En je ruikt de geurige kruiden van de keuken uit India al bij binnenkomst. Hier worden alleen verse ingrediënten gebruikt zonder kunstmatige stoffen. Er wordt in een originele Indiase kleioven gebakken en gegrild.
De kaart van Taste India
Op de kaart veel heerlijke kipgerechten zoals de Murg Malia Tikka gemarineerd in een roomsaus met amandelen, kokosnoot en cashewnoten. Of de Chicken Kadai dat in een pikante currysaus met paprika, tomaten en uien is voorbereid. Ook veel lamsgerechten als de Lamb Tikka Masala of de scherpe Lamb Vindaloo.

Natuurlijk ook veel vegetarische gerechten als de Shahi Paneer Handi of Paneer Kadai, Mali Kofte of Aloo Matter, allemaal heerlijk met bijvoorbeeld aardappelen of roomkaas.

Openingstijden dinsdag – vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur en van 17.00 tot 23.00 uur. Voor zaterdag en zondag kijk even op hun website.

Klik hier voor de website
Vervoer: U11, U17, U18 en uitstappen Berliner Platz.
ook vele trams stoppen hier zoals de 101, 103, 105 en 109
Kastanien Allee 92, Wijk centrum