Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Stuttgart: V8 Hotel, voor de autoliefhebber

Stuttgart: V8 Hotel, voor de autoliefhebber

In en bij Stuttgart staan enkele grote autofabrieken en natuurlijk de musea van Porsche en Mercedes. Vandaar dat dit V8 hotel een leuke optie is om te overnachten.

Stuttgart: V8 Hotel, voor de autoliefhebber
Alles in dit hotel staat in het teken van auto’s. Plus dat het ook nog eens in het voormalige vliegveldhotel is gevestigd, wat mij natuurlijk zeer aanspreekt. Het is gelegen  in het zogenoemde Meilenwerk Stuttgart dat uit een aantal hallen bestaat waarin garages, winkels, restaurant Da Signora, een Biergarten en aangrenzend het V8 Hotel te vinden zijn. De afstand naar Stuttgart stad is rond de twintig kilometer.
Stuttgart: V8 Hotel, voor de autoliefhebberHandelshalle der Autoklassiker
Alle beroemde auto’s zoals Porsche, Lamborghini en Maserati staan in Meilenwerk. Ook zijn er exclusieve stallingen waar oldtimers in glazen boxen staan.

Route 66 of Carwash kamer
Behalve standaard en familie kamers heeft dit hotel tien themakamers ingericht die allemaal met auto’s te maken hebben. De bedden hebben allemaal een lengte van 2.10 meter en de thema’s worden in de badkamer voortgezet. Zo heeft de Carwash kamer het matras in een Mercedes met eromheen de enorme borstels die je ook in de wasstraat hebt. En in Route 66 staat een stuk motor en heb je een tentafdak boven je bed, zodat je het gevoel krijgt in de the Wild West van Amerika te zijn. Verder zijn er bijvoorbeeld de drive-in bioscoop kamer, de werkplaats kamer of de benzinepompkamer.

Copyright foto’s: Frank Hoppe

Klik hier voor de website van het hotel
Graf Zeppelin Platz, Böblingen (bij Stuttgart)
Stuttgart: V8 Hotel, voor de autoliefhebber