Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Ruben & Carla restaurant Berlijn

Ruben & Carla restaurant Berlijn

De New York style Pastrami bar Ruben & Carla is overdag een bar waar je kunt lunchen of snel een broodje kunt eten zoals de lekkere Pastrami Sandwich die er in het klein of groot is. Ook is er de Turkey Sandwich. En een keuze aan burgers in dit restaurant met Amerikaanse keuken.

’s Avonds is het een Tagliata restaurant waar de kaarsjes branden en het meer een Tagliata vleesrestaurant is. Je eet er grass-fed beef Tagliata style met zelfgemaakte frietjes.

Ruben & Carla restaurant in Berlijn
De New York Reuben Sandwich is een sandwich met volop gesneden pastrami op bruin brood en heeft als toppings Thousand Island dressing, mosterd, sauerkraut, horseradish, uit en sla. Echt een aanrader als je in Berlijn bent.

Qua burgers is er de Classic Burger, Weekly burger of Classic Kid’s burger. Of wat dacht je van een hippe Quinoa burger?
Ruben & Carla restaurant BerlijnDe vleesgerechten in de avond zijn dun gesneden beef Tagliata style die worden geserveerd met salalde, gegrilde tomaten en zelfgemaakte frietjes. Je kunt kiezen uit diverse groottes vlees zoals 130, 200 of zelfs 300 gram. Er staan ook andere gerechten op de kaart waarvan als voorgerechten een aantal gerechten met pastrami zoals pastrami carpaccio of pastrami kroketten.
Erbij past natuurlijk een heerlijke rode Italiaanse wijn.
Ruben & Carla restaurant BerlijnOpen: maandag tot en met zaterdag 12.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.30 van 17.00 tot 23.00 uur.

Klik hier voor de website
Vervoer: U 6 en uitstappen bij Oranienburger Tor
Linienstraße 136 Wijk: Mitte