Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Rozen of Salie mint deodorant van Dr. Hauschka

Rozen of Salie mint deodorant van Dr. Hauschka

Dr. Hauschka heeft twee nieuwe deodorants: Rozen en Salie Mint. Het maakt niet uit welke van de twee je wilt gebruiken, je kunt dat met een gerust hart doen; tests hebben aangetoond dat de huid de deo’s zeer goed verdraagt en het langdurig werkt. Bij Dr. Hauschka worden bewust geen aluminiumzouten gebruikt. De alcoholarme rollers zijn geschikt voor de normale tot gevoelige huid, prikken niet als ze rechtstreeks na het scheren worden opgebracht en maken geen vlekken op kleding.

Deodorant het meest verkocht in de categorie lichaamsverzorging
Wist je dat deodorant wereldwijd het meest verkochte lichaamsverzorgingsproduct is? Per dag verliezen we gemiddeld 1,5 tot twee liter vocht. Onder tal van omstandigheden begint ons lichaam te transpireren; tijdens het sporten of in stressvolle situaties. Maar hoe snel en hoeveel iemand transpireert is ook afhankelijk van voeding, kleding, weersomstandigheden, etc. Transpireren is een volstrekt normaal verschijnsel, maar kan in sommige situaties onplezierig zijn. Het is dan belangrijk dat je op je deodorant kunt vertrouwen, wat je ook doet en waar je ook bent.

Rozen deodorant van Dr. Hauschka
In stressvolle situaties zijn mensen op zoek naar bescherming en zachte verzorging. De Dr. Hauschka Deodorant Rozen is zowel zacht als betrouwbaar, net als een balsem voor de huid. Voor onze romige Deodorant Rozen worden zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten met een milde, deodoriserende werking gebruikt. De hydraterende rozenolie zorgt bijvoorbeeld voor een weldadig gevoel, terwijl vrouwenmantel een samentrekkende werking heeft, wat helpt vochtprocessen te reguleren. Rozenwater en essentiële rozenolie zorgen voor een subtiele geur met frisse noot, wat onprettige luchtjes bedekt. De alchoholarme roller is uiterst geschikt voor de normale tot gevoelige huid.

Salie mint deodorant van Dr. Hauschka
De vetvrije Deodorant Salie Mint bevat extracten van salie en toverhazelaar; twee natuurlijk werkende antimicrobiële ingrediënten. Het deodoriserende samenspel van de temperamentvolle muntgeur en het natuurlijke pittige bouquet van salie zorgt voor langdurige frisheid. Vooral mensen die zich fysiek of mentaal veel inspannen kunnen vertrouwen op de frisse bescherming van de Deodorant Salie Mint. Actieve botanische extracten en etherische oliën remmen de groei van geur veroorzakende bacteriën. Dat voorkomt onaangename geuren effectief.
Rozen of Salie mint deodorant van Dr. HauschkaDe adviesprijs is per deodorant € 12,95

WALA met Dr. Hauschka cosmetica
Dr. Hauschka is 100% gecertificeerde natuurcosmetica. Vrij van chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.
WALA produceert producten voor drie merken: WALA Geneesmiddelen, Dr. Hauschka Cosmetica en Dr. Hauschka Med. De producten worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd. In 2013 realiseerde WALA Heilmittel GmbH een omzet van € 115 miljoen.

Klik hier voor de website van Dr. Hauschka
In Nederland zijn de producten bijvoorbeeld bij de Bijenkorf, apotheken en natuurwinkels te koop.