Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Ronnefeldt thee in Frankfurt

Ronnefeldt thee in Frankfurt

Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de prachtige architectuur van het shopping centrum My Zeil. Hier is ook de mooie winkel die vooral losse thee verkoopt met de naam Ronnefeldt. Misschien ken je deze thee want dit merk is in vele hotels wereldwijd vertegenwoordigd omdat ze bekend staan om de uitstekende kwaliteit van de thee.

De oprichter van de thee is Johann Tobias Ronnefeldt die al vanaf 1823 thee leverde aan vooral de luxere hotels. Sinds 2009 is er een Brand Shop in het winkelcentrum My Zeil.

De keuze is enorm en ik heb nog nooit zoveel verschillende mengsels aan kruidenthee gezien. Dat vind je in Nederland nog niet zo dat ze verschillende kruiden bij elkaar zoeken dat vervolgens een betekenis heeft.
Ronnefeldt thee in Frankfurt ©pascale hansRonnefeldt thee in Frankfurt
De Schlummertrunk kruidenthee is een weldadige mix uit kruiden die kalmerend werkt door de kamille, pepermunt, melisse, aardbeiblad, venkel, sinaasappelbloesem, zwarte aalbesbladeren, lavendel en rosenblaadjes. Alles overigens biologisch! Wat een prachtige combinatie. (100 gram voor € 4,40)

Van Rooibos tot groene-, witte en zwarte thee
Een aanrader is bijvoorbeeld de Rooibos Cape Orange uit Zuid-Afrika waarbij de rooibos uit de Cedarbergen komt aangevuld met aromatische bloedsinaasappel.
Ronnefeldt thee in Frankfurt ©pascale hansThee drinken in de winkel
Je kunt hier vele soorten thee kopen maar er ook even een kop thee drinken achter in de winkel waar ze gezellig zitjes hebben gemaakt.

Openingstijden: maandag – woensdag 10.00 – 20.00
Donderdag – zaterdag 10.00 – 21.00 uur

Vervoer: U 1, 2, 3, 6, 7 en S 1-9 Bahnen en uitstappen bij Hauptwache
Klik hier voor de website
Zeil 106 Wijk: Centrum