Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Roeckl winter 2014/2015

Roeckl winter 2014/2015

Deze winter 2014/2015 gaat Roeckl terug naar zijn roots, namelijk naar hartje Beieren. Naast de oneindige rijkdom aan Beierse mooie landschappen en karakteristieke bouwwerken diende daarnaast het eigen Roeckl archief als inspiratie voor de fascinerende decoratieve elementen van de sjaals en hoofddoeken. Biedermeier strikken, bloemen en grafische prints vind je naast traditionele Beierse elementen terug.

De exclusieve handschoenen collectie bekoort door zijn klassieke en elegante design, fijn en soepel leer zoals peccary-, kalfs- en nappaleer. Ik ben helemaal weg van de bruine suède handschoenen afgezet met een grijze band en geborduurd met een bloemmotief. Prachtig!
Roeckl winter 2014/2015 Roeckl winter 2014/2015
Het is eigenlijk een jubileums collectie omdat het bedrijf 175 jaar handwerkkunst viert en er nu de 6e generatie bij Roeckl werkzaam is. Deze winter zijn er kleuren als dennen groen, paars en verschillende roodtinten. Deze worden door sterke kleuraccenten als koningsblauw en magenta aangevuld. Ook zie je veel kleurencombinaties van brons en antiek zilver waarbij je deze metallic stijl zowel bij de handschoenen, tassen als sjaals terugvindt.

Waar te koop?
Je kunt Roeckl tassen, sjaals en handschoenen kopen in de eigen winkels van het merk. Deze zijn in de grote steden te vinden. Daarnaast wordt het merk ook bij verschillende luxe warenhuizen aangeboden.

Roeckl
Klik hier voor de website van het merk