Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Rita Berman, kleurboek volwassenen

Rita Berman, kleurboek volwassenen

Rita Berman, kleurboek volwassenen. Van de architecte en grafisch ontwerpster Rita Berman zijn al twee kleurboeken voor volwassenen verschenen. Het eerste is ‘Mein Herbstspaziergang’ en het tweede boek is ‘Mein Winterspaziergang.’ Aan de prachtig gedetailleerde tekeningen zie je dat hier een professionele tekenaar aan het werk is. Je krijgt direct zin om ook te gaan wandelen in de natuur en te kijken wat er allemaal buiten te ontdekken valt.

Herfstwandeling
Lekker door de vallende bladeren lopen, geurende champignons ruiken en dan nog een paar mooie eikeltjes of beukennootjes verzamelen. Genieten van de vele kleuren van de blaadjes om inspiratie op te doen als je daarna met een grote beker thee of warme chocolademelk het kleurboek gaat inkleuren. Tenslotte ontspant niets meer als een heerlijke wandeling in de frisse lucht in de herfst of winter.
Winterwandeling
Het winterboek geeft je direct zin in de kerstdagen, sneeuw en kou. Leuk om met de donkere dagen de vele lichtjes in de huizen te zien. Of de vele kerstverlichting die de bomen versieren. En natuurlijk de stilte van de winter. Prachtig…

In 2017 zullen er nog twee uitgaves worden uitgegeven. Namelijk van de andere twee jaargetijden lente en zomer. Ik verheug me al op de komende lente wanneer haar nieuwe boek verschijnt met de lentewandeling.

Boekhandels in Duitsland
Je kunt de boeken bijvoorbeeld bij Mayersche bestellen. De website hiervan is www.mayersche.de
Klik hier voor de website van deze boekhandel, je vindt Mayersche bijvoorbeeld in Keulen, Aken en in Düsseldorf.
En je kunt de boeken natuurlijk ook bij Amazon Duitsland kopen. Klik hier voor deze website

Auteur Rita Berman
Rita Berman is in 1971 in Moldavië geboren. Daar studeerde ze voor architect. Al jong was ze aan het tekenen en ze heeft een geheel eigen stijl. Ze is naar Duitsland verhuisd waar ze nu met haar gezin in de Duitse stad Frankfurt am Main leeft. Ze werkt als designer en als grafisch ontwerpster.

Auteur: Rita Berman
ISBN: 9783404609161 voor Herbstspaziergang
ISBN: 9783404609178 voor Winterspaziergang
Aantal pagina’s: 80
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Bastei-Lübbe
Prijs: € 8 per boek