Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Vintage Keulen

Restaurant Vintage Keulen

Sinds eind maart 2013 heeft dit restaurant met het schitterende terras en panorama uitzicht op de Rijn nieuwe eigenaren. Dat zijn Claudia Stern en Steffen Kimmig.De kaart van restaurant Vintage biedt onder andere klassiekers aan zoals de Caesar’s Salade maar ook vele regionale specialiteiten die onder Köln ist ein Genuss staan en die ik je zeker kan aanraden.

Unser Motto: Wo ein Wein, da ein Glas!
Uiteraard kun je uit meer dan 600 wijnen kiezen en kan de sommelier je steeds de juiste wijn bij het gerecht aanbevelen. En niet alleen dat, hier worden ook wijn- of kookseminars gegeven.

Restaurant Vintage Keulen
Met uitzicht op de Rijn en de voorbijgaande schepen, riviercruiseschepen en kleine bootjes kun je in de zomer heerlijk op het vrij grote terras zitten. Maar ook binnen is het goed vertoeven en zit je op gerieflijke stoelen die dieppaars of donkergrijs van kleur zijn. Met glas van bodem tot plafond hoef je van het panorama buiten niets te missen.
Restaurant Vintage KeulenClaudia Stern
Claudia Stern won al in 2011 de Deutscher Gastronomiepreis in de categorie Food en terecht. Ze is zeer bekend in Keulen en ze is begonnen als sommelier. Van oorsprong komt ze uit het Schwarzwald in het Zuiden van Duitsland. Nu woont ze al rond de twintig jaar in Keulen en ze heeft een vijftienjarige zoon. Bij haar gaat alles om het ‘Genuss,’ het genot en vandaar dat ze niet alleen een restaurant heeft maar ook kookschool, wijnhandel en evenement ruimtes en je moet niet vergeten dat ze met hart en ziel gastvrouw is. Ze verzorgt niet voor niets al jarenlang de Vintage catering bij het evenement van de Duitse Televisieprijs in Keulen.

Openingstijden maandag tot en met vrijdag 12.00 – 24.00 uur en zaterdag vanaf 15.00 tot 24.00 uur.
Klik hier voor de website van het restaurant
Vervoer: S Bahn 15 of 16 en uitstappen bij Ubierring
Agrippinawerft 30, Kap am Südkai Wijk: Rheinauhafen