Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Surf Kitchen Hamburg

Restaurant Surf Kitchen Hamburg

Het restaurant Surf Kitchen in Hamburg heeft een schitterend terras aan het water en is gevestigd in de (vrij) nieuwe ElbArkaden in de Hafencity.

Het is een leuk bont restaurant met lange houten banken en houten stoelen. Aan de muur hangen surfplanken en ook de menu’s en gerechten staan geschreven op staande surfplanken aan beide zijden van het restaurant. Knoflook en grote hammen hangen aan het plafond en als je niet beter wist zou je inderdaad denken dat je aan het strand bent. Maar dat zegt niets want het uitzicht hier is ook schitterend. Je zit aan de voet van het imponerende Maritiem museum en het grote terras is aan het water waar je een leuk uitzicht hebt.
Restaurant Surf Kitchen Hamburg ©pascale hansOntbijten bij Surf Kitchen
Je kunt hier een Surfer ontbijt nemen of een Welle (van golven) ontbijt en anders het Tarifa voor 2 personen, net naar gelang hoeveel trek je in de ochtend hebt.

Restaurant Surf Kitchen Hamburg
Iedere week is er een andere kaart en dat kan variëren van pizza voor rond de € 8 of een lekkere vegetarische pasta of huisgemaakte wraps die gevuld zijn met zalm, salade en saus.

Kaart Surf Kitchen in Hamburg
Op de kaart staan veel verschillende gerechten dus dit is ook een handig restaurant als je totaal verschillende smaken hebt. Er is bijvoorbeeld een tapas teller en verschillende soorten pizza’s en pasta’s. Lekker zijn ook de Surfer Specials zoals de knoflookgarnalen met homemade brood en sour crème. Of de Kaisers riesen currywurst met allerlei lekkere bijlagen. En wat dacht je van een lekker stukje zelfgebakken taart na?
Restaurant Surf Kitchen Hamburg ©pascale hansOpeningstijden: dagelijks van 10 tot 22 uur.

Vervoer: de UBahn 4 en uitstappen bij Uberseequartier
Klik hier voor de website van het restaurant
Hongkongstraße 2-4 in de ElbArkaden Wijk: Hafencity