Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Oh Julia in München

Restaurant Oh Julia in München

Restaurant Oh Julia in München heeft heerlijke verse Italiaanse gerechten waarbij ook het brood zelf wordt gebakken. Het ligt in de vrij nieuwe shoppingpassage met de naam Hofstatt in de Sendlingerstraße waar je nieuwe leuke merken vindt en een biologische supermarkt.

Restaurant Oh Julia in München
Van antipasti, zowel vegetarisch als gemixt tot verschillende pasta’s en de pizza’s uit de steenoven is hier alles vers. Zowel leuk voor lunch als om in de avond te eten. Er is een prachtig terras in de binnentuin maar ook het restaurant binnen is erg leuk. Het is modern, strak en hip ingericht met lichte kleuren en veel hout. Het is gelegen op het voormalige terrein waar de Zuid Duitse uitgeverij zat tussen Sendlinger straat en Marienplatz.
Restaurant Oh Julia in München ©pascale hansDaily Specials bij Oh Julia
Wekelijks wisselen de Daily specials zoals bijvoorbeeld Kruidenrisotto met gebakken geitenkaas, pijnboompitten en acacia honing, erg lekker.

Vers gebakken brood
Hier wordt het brood vers gebakken en je kunt uit verschillende soorten kiezen zoals de klassieker Meule, het Landbrot of het Olijven/Walnotenbrood bijvoorbeeld.
Restaurant Oh Julia in München ©pascale hansOpeningstijden: Maandag – zaterdag 10.00 – 01.00 uur en op zondag van 12.00 tot 23.00 uur.

Vervoer: U en S Bahnen en uitstappen bij Marienplatz
Klik hier voor de website
Sendlingerstraße 12A Wijk: centrum