Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Mangold in Hamburg

Restaurant Mangold in Hamburg

Het restaurant Mangold dat onderdeel is van het Gastwerk hotel heeft net als het schitterende hotel een loft style uitstraling. In dit industriële monumentale pand zetelde vroeger het gasbedrijf.

Loft style restaurant
Het design komt van Armin Fischer van DREIMETA Design Division. De stoelen zijn zeer comfortabel, de indirecte belichting op de rode baksteen geven een warme sfeer. Er zijn vier aparte opvallende lampen met een soort goudkleurige staven in diverse lengtes die als ruimteverdeler dienen en ook een mooi indirect licht geven. Er worden natuurkleurige tinten in het interieur gebruikt zodat niets je afleidt van de mooi opgemaakte borden.
Restaurant Mangold in HamburgQuick Lunch
Doordeweeks wordt dagelijks tussen 12.00 tot 15.00 uur een driegangen Quick lunch aangeboden die € 18 kost. Hier gaan wij natuurlijk voor omdat we altijd haast hebben op zoek naar locaties voor het magazine. Het is heel jammer dat we in dit geval niet langer kunnen nagenieten, want het smaakt allemaal fantastisch en we zouden graag nog even blijven. Het is natuurlijk ook mogelijk à la carte te bestellen.

Dineren in het Mangold
Er staan internationale en regionale gerechten op de kaart. Er zijn zowel vis- als vlees grillgerechten zoals bijvoorbeeld Loup de Mer vis, alle vissen worden heel op de grill gelegd en aan tafel gefileerd. De seizoenkaart wisselt regelmatig zoals de ‘Gans voor verliefden’ dat voor 2 personen van begin november tot rond de kerst wordt geserveerd. Op de dessertkaart staan gerechten als appellasagne, walnotenmousse en calvados soepje.

Het is een aanrader om voor het eten in de L.BAR dat naast het Mangold restaurant ligt een drankje te nemen. Deze bar is oergezellig met heerlijke comfortabele banken en grote kussens en heeft ook de mooie loft ambiente die je in het hele hotel terugziet.
Restaurant Mangold in HamburgOpeningstijden: Maandag – Vrijdag van 12.00 – 15.00 uur en Maandag – Zondag van 18.00 – 22.30 uur.

Klik hier voor de website
Vervoer: S bahn 1 of 11 en uitstappen bij Bahrenfeld
of met bus 2/3 en uitstappen Bornkampsweg
Beim Alten Gaswerk 3 Wijk: Bahrenfeld