Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant LOFT in Düsseldorf

Restaurant LOFT in Düsseldorf

Restaurant LOFT in Düsseldorf vind je op de Carlsplatz in de gezellige Düsseldorfer Altstadt. Het motto hier is: ‘Doe je lichaam wat goed, zodat je ziel er zin in heeft om erin te wonen.’
Tue deinem Leib was gutes, damit die Seele lust hat, darin zu wohnen.

Restaurant LOFT in Düsseldorf
Het is niet te geloven dat dit Fastfood is. Het is namelijk allemaal vers, gestoofde curry met verse groente en rijst. De Thailandse curry wordt in drie verschillende smaken bereidt door het LOFT team dat hier dagelijks verse knappende groente voor gebruikt. Er worden alleen maar natuurproducten zonder kunstmatige stoffen gebruikt, want LOFT staat voor de lichte, organische, verse en smaakvolle keuken. Je kunt kiezen uit rode, gele of groene curries. Alle curries zijn vegan, er wordt met name met kokosmelk gekookt en niet met room. Daarnaast is het wel mogelijk om je curry uit te breiden met een niet veganes ingrediënt, namelijk met Noorse zalm of kip als je dat wilt.
Verder is er een grote keuze aan verse salades of een dagelijks wisselende verse soep. Ook zijn er panini broodjes. En als je wilt kun je bij restaurant Loft ook gezellig ontbijten.

Zelfgemaakt ijs
Het hart van het restaurant bestaat uit de ijsfabriek. Er wordt dagelijks vers ijs gemaakt met traditionele ijsmachines. Bij LOFT smaakt aardbeienijs ook echt naar aardbeien want ook voor wat betreft het ijs worden er geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen toegevoegd. Alle vruchtenijs is lactosevrij. Je kunt al een bolletje nemen voor € 1,20 of een super lekkere LOFT ijskoffie voor nog geen 4 euro.

Inrichting restaurant LOFT
Buiten is een terras met lange tafels in lichtgetint hout. Ook binnen is de inrichting is heldere lichte kleuren en veel glas.

Openingstijden dagelijks maandag – vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur
Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Klik hier voor de website
Vervoer: U en S Bahn en uitstappen Benrather Strasse
Carlsplatz Wijk: Altstadt