Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Fischhaus in Düsseldorf

Restaurant Fischhaus in Düsseldorf

In dit heerlijke visrestaurant Fischhaus wordt niet alleen de originele Franse vissoep geserveerd, maar er is ook Hummercrémesuppe mit Shrimps, of Fischcrémesuppe, Lachscrémesuppe en niet te vergeten de Fischhaus Bouillabaisse die allemaal even lekker zijn.

Restaurant Fischhaus in Düsseldorf
Dit restaurant is gelegen in de Düsseldorfer Altstadt en heeft een heerlijk uitgebreide kaart. Achter de imposante marmeren vitrine zie je heel wat verschillende vissen en heerlijke voorgerechten. Voor de vitrine zijn bistrotafeltjes waar je bijvoorbeeld een glaasje champagne met oesters kunt nemen. Het heet dan ook de ‘Oesterparade’ waarbij je uit verschillende soorten kunt kiezen als Belons of Gillardeau bijvoorbeeld.

Het restaurant heeft lange tafels en er is een gedeelte met hoge tafels en barkrukken. De tafels hebben blauw ingedekt linnen met wit erover en er hangen vele vissoorten aan de muur. Bij mooi weer kan je ook op het terras eten op de Berger Straße waar altijd veel te zien en te beleven is.
Restaurant Fischhaus in Düsseldorf ©pascale hansVan oesters tot halve kreeften
De keuze is groot. Je kunt de heerlijke ½ Hummer Thermidor met Butterreis und Gemüse nemen die € 24,80 kost of de Variation von Krustentieren voor € 29.50 mit Taschenkrebs, Hummerschere, Kaisergranat, verschiedene Garnelen und Muscheln serviert mit Knoblauch-Kräuter Aioli.

Klassiekers
Onder de klassiekers is er Hamburger Toast Büsumer Krabben auf geröstetem Landbrot mit Spiegelei of de Angelschellfisch Düsseldorfer Art mit Senfbutter, Dillkartoffeln und Salat.

Zorg wel dat je nog een plekje over hebt voor de heerlijke nagerechten.

Openingstijden: Dagelijks van 11.30 tot 24.00 uur

Vervoer: U Bahn en uitstappen bij: Heinrich Heine Allee
Klik hier voor de website van het restaurant
Berger Straße 3 Wijk: Altstadt
Restaurant Fischhaus in Düsseldorf ©pascale hans