Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Diebels im Hafen Duisburg

Restaurant Diebels im Hafen Duisburg

In de nieuwe wijk Innenhafen waar prachtige gebouwen en veel restaurantjes zijn is ook restaurant Diebels. Behalve dat Diebels in een mooi omgebouwd pakhuis zit in industriële sfeer heeft het een enorm terras op het water, de eerste drijvende Biergarten.

Restaurant Diebels im Hafen Duisburg
De inrichting is vol prachtige houten dikke balken, staal en glazen plafonds. Er zijn veel hoge tafels met barkrukken maar ook gewoon tafels met stoelen in Brauhaus stijl. De kaart biedt veel Duitse gerechten zoals Brauhaus schnitzels en alles Rund um die Kartoffel. En natuurlijk heet hier de burger niet burger maar is het de Duis-burger. En veel keuze aan grill gerechten.

Mittagstisch bij Diebels
Van maandag tot en met vrijdag kun je van 12.00 tot 14.30 uur kiezen uit vier verschillende gerechten tegen een schappelijke prijs als lunch. Wij kozen zelf voor de Schnitzel Parade van 6.90 euro waarbij je een saus erbij uit kon zoeken. Erbij kwamen dan de Brauhaus frietjes en salade. Niet slecht…

Lekker is ook de Grachten salade. Tenslotte hebben ze in deze wijk nagemaakte Hollandse grachten.
Restaurant Diebels im Hafen Duisburg ©pascale hansHafenbrunch of Havenbrunch
Op zondag is er van 10.00 tot 14.00 uur een uitgebreide lunch die Hafenbrunch heet. Deze is zeer uitgebreid en is inclusief koffie, thee, cacao en jus d’orange. Voor de havenbrunch is het wel een aanrader om dit van tevoren te reserveren.

Openingstijden maandag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.

Klik hier voor de website
Vervoer: tram 901 en uitstappen Rathaus, dan nog 10 minuten lopen
Philosophenweg 31-33, Wijk Centrum
Restaurant Diebels im Hafen Duisburg ©pascale hans