Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Cotidiano in München

Restaurant Cotidiano in München

Het restaurant Cotidiano in München ligt aan het mooie plein Gärtnerplatz in de wijk Glockenbachviertel. Je kunt er ontbijten, lunchen, dineren maar ook genieten van overheerlijk gebak. De inrichting is erg gezellig en warm met veel hout. Er ligt een houten vloer, houten lange tafels en stoelen en houten counters. Maar dat is niet teveel want het is juist zeer harmonieus. Buiten is een terras waarbij je uitkijkt op het mooie ronde plein met bloemen, bankjes en bomen.

Restaurant Cotidiano in München
Wil je ontbijten in München, dan is dit een heel leuk adresje. Het brood dat wordt gebakken bij Cotidiano is uit natuurlijke en ecologische ingrediënten. Veel ontbijtjes hebben landsnamen zoals Belgisch ontbijt, Frans, Italiaans, Amerikaans en zelfs Baskisch. Maar ook de hele gezonde als Vital of Fitness Frühstück kun je hier bestellen. En allerlei extra’s als zalm, kazen of hammen, geen probleem.
Restaurant Cotidiano MünchenLunch of diner bij Cotidiano in München
De keuze aan quiches en Flammkuchen is heel groot. Verder soepjes of hartige gerechten. En veel Ciabatta broodjes vanaf € 4.50. Maar laat wel wat plaats want de zelfgebakken gebakjes zijn fantastisch!
Restaurant Cotidiano MünchenOpeningstijden: wisselend, check de website van het restaurant

Vervoer: U Bahnen en uitstappen bij Fraunhoferstraße, maar nog beter is tram 16 of tram 18 en uitstappen bij Reichenbachplatz
Klik hier voor de website
Gärtnerplatz 6 Wijk: Glockenbachviertel