Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Restaurant Bolero in Duisburg

Restaurant Bolero in Duisburg

Het restaurant Bolero in Duisburg heeft meerdere terrassen. Zo kun je in de zomer op de terrassen naast het industriële pakhuis plaatsnemen en er is ook een terras pal aan het water. Aan de zijkant ernaast kijk je zelfs op een kunstmatig aangelegde zogenoemde Hollandse gracht. Zo kun je geen heimwee krijgen natuurlijk.
Hier kun je heerlijke cocktails of longdrinks nemen en van een klassieke Hemingway tot de nieuwere Pimm’s is de keuze erg groot. Daarnaast wordt er de Mexicaans-Mediterrane en internationale keuken aangeboden.

Dit concept van Bolero is in meerdere steden in Duitsland zoals in Bremen, Lübeck en er zijn zelfs drie vestigingen in de stad Hamburg.

Restaurant Bolero in Duisburg
Op de kaart staan veel klassieke Mexicaans-Mediterrane gerechten als nachos, tapas boliño, wraps, fajitas en enchiladas. Alle wraps, enchiladas en quesadillas worden 12 uur van tevoren met speciale kruiden gemarineerd zoals het ook in de Mexicaanse keuken traditie en gebruikelijk is.

Er zijn ook heerlijke verse salades als de Zickensalat of de Salat Salerno of andere gerechten uit de internationale keuken.

Cocktails bij Bolero
Er is een keuze uit meer dan 120 verschillende cocktails. Bij de Caribbeans heb je de Drammer Slammer, de St. Pauli Killer, de Brazil Sunshine, El Manitou en vele andere smaken. Bij 120 verschillende cocktails zijn er ook de klassieke, de Mules en Margaritas, Coladas en uiteraard de Longdrinks.

Sunshine Hour
Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn de cocktails € 5,50 en de Jumbo cocktails € 7,50 in 2017, dus op naar Bolero…

Openingstijden dagelijks vanaf 12.00 uur en de keuken is dagelijks tot 00.00 geopend en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01.00 uur ’s nachts.

Klik hier voor de website
Vervoer: tram 901 en uitstappen Rathaus
Philosophenweg 31-33, Wijk Innenhafen