Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Rebekka Ruétz met A Suitcase full of dreams

Rebekka Ruétz met A Suitcase full of dreams

Op de openingsdag van de nieuwe Mercedes-Benz Fashion Week Berlin presenteerde Rebekka Ruétz haar lente- en zomer collectie 2015 met de toepasselijke naam ‘A Suitcase full of dreams’: een koffer vol dromen.

De show werd door veel prominente gasten als Inez Bjørg David, Funda Vanroy, Sanny van Heteren, Rolf Scheider, Heydi Nunez Gomez, Ivy Quainoo, Francisca Urio, Katrin Wrobel, Lea Mornar, Wanda Badwal en Steffi Brungs bezocht.

Rebekka Ruétz met A Suitcase full of dreams
Ze heeft haar collectie dit keer met opvallende silhouetten die ze in vele verschillende variaties laat zien en die door een speciale vouwtechniek ontstaat. Deze vouwtechnieken worden door geraffineerde lederen accessoires gesteund zodat ze als Statement-Belts de taille sieren. Als sterk contrast is er ook de Basic-Look die gevormd wordt door wijde delen.

De kleuren zijn van opaal wit, zachtroze, mauve, perzik roze, mintgroen en stofgrijs tot sterkere tinten als zwart, koper oranje en een prachtig donker bosgroen die ze dan ook gewaagd combineert. Het ziet er super uit, bijvoorbeeld de jurk uit het donkere bosgroen dat ze met perzik roze en een mintgroene doorschijnende overrok combineert.

Het grijs met witte broekpak vind ik erg mooi maar ook de rokken met een doorschijnende glanzende overrok zijn prachtig.
Rebekka Ruétz met A Suitcase full of dreamsRebekka Ruétz
Ze werd in 1984 in Oostenrijk geboren en sloot haar studie in 2008 als Best-Graduate aan de AMD in München af. Rebekka Ruétz deed ervaring op tijdens een studie semester in het land India en bij PETER PILOTTO in Engeland. In 2009 startte ze haar eigen label Rebekka Ruétz. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen zoals in 2008 de Cognos Relevance Award en ze won in 2013 de Best Newcomer Award presented by STEFFL.

Copyright foto’s: Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Waar te koop?
Kijk hier op de website van het merk