Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Quartier Bohème Düsseldorf

Quartier Bohème Düsseldorf

Het Quartier Bohème in Düsseldorf dat in de Altstadt gevestigd is, is een van de trendy uitgaansgelegenheden en is zowel restaurant, Lounge, Brauhaus, Eventlocation als Club.

Je kunt er alleen een drankje zoals een van de cocktails, longdrinks, een glaasje champagne of een biertje uit de tap van Schlösser Alt drinken. Op de kaart staan soepen, salades, hoofdgerechten maar ook typische Rheinische specialiteiten zoals de bekende Himmel und Äd.

Club Bohème
Als je de hele nacht in de club bent en trek hebt, dan zijn de Rheinzösiche Tapas zoals Shrimps in Mango Limettenmarinade of een mini schnitzeltje erg lekker. Op drie avonden namelijk woensdag, vrijdag en zaterdag wordt het een club waar bekende DJ’s spelen zoals Torsten ‘Tor-Tee’ Abels, Michael ‘Mr Milchbar’ Wolf en vele anderen het partypubliek van een mix uit Groove, Funk, Party-Classics en House voorziet.
Op de website vind je alle informatie hierover.

Brunch in Quartier Bohème op zondag
Van 11 tot 15 uur is er iedere zondag een All you can eat Brunch dat € 19,90 per persoon kost en voor kinderen tot 12 jaar € 10 in 2015. Er is live cooking, warme- en koude gerechten, vers brood, dessertbuffet en nog veel meer.
Quartier Bohème Club in Düsseldorf ©pascale hansQuartier Bohème Düsseldorf
Als je binnenkomt, is de ruimte van Quartier Bohème erg groot maar doet toch heel gezellig en indrukwekkend aan. Er zijn veel comfortabele zitjes met lange banken en fauteuils, maar ook tafels met stoelen. Ook is er een gedeelte met hoge tafels waaraan barkrukken staan en er zijn vitrines vol drankflessen die tot aan het zeer hoge plafond reiken. Aan de muur vrolijke bonte schilderijen en het pand heeft veel raampartijen van bodem tot plafond.

Openingstijden dagelijks van 12.00 – 24.00 uur
Klik hier voor de website
Vervoer: U en S Bahn en uitstappen Heinrich-Heine-Allee
Ratinger Straße 25, Wijk Altstadt
Quartier Bohème Club in Düsseldorf ©pascale hans