Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Pulldownmengkraan Sync

Pulldownmengkraan Sync

De nieuwe keukenmengkraan Sync van Dornbracht is werkelijk fantastisch omdat het koken nog leuker en makkelijker maakt. De pulldown mengkraan heeft een douchefunctie door de naar beneden uittrekbare uitloop van Sync.

Pulldownmengkraan Sync
Met zijn dynamische vormentaal haakt Sync in op het iconische design van Dornbracht en combineert op die manier hoogwaardige esthetiek met eersteklas functionaliteit. Het grote voordeel van de nieuwe pulldown mengkraan is de naar beneden uittrekbare uitloop. Deze kun je dankzij de flexibele uittrekslang comfortabel naar de werkplek leiden en daardoor krijg je een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid op de werkplek rondom de spoelbak.

Een matzwarte, temperatuurgeïsoleerde greep stuurt de hand van de gebruiker intuïtief naar het uittrekelement dat optimaal in de hand ligt. De zwenkradius van 360 graden van Sync alsmede de hoge uitloop en brede sprong van de mengkraan zorgen voor extra speelruimte.
Pulldownmengkraan SyncTwee straalsoorten: laminaire en douchestraal
Sync biedt al naar gelang het gebruiksdoel twee straalsoorten: een natuurlijke, heldere laminaire straal en een krachtige douchestraal. De douche is speciaal door Dornbracht ontwikkeld om het slanke design van de uitloop met een diameter van slechts 28 mm te realiseren: dat is precisie tot in het detail. De omstelling tussen laminaire en douchestraal gebeurt comfortabel via een druk op de knop aan de achterzijde van het zwarte uittrekelement. Daarbij faciliteren de lange hendel en de ergonomische hoek van 90 graden waaronder de hendel geopend wordt de juiste dosering van de hoeveelheid water.

Je kunt de Sync krijgen in chroom en platina mat.

Klik hier voor de website