Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

PolaClock wandklokken

PolaClock wandklokken

De oprichter van het label ‘I like Paper’ Marc Aurel Hartung en zijn team hebben nog een ander idee gehad voor een leuk product, namelijk de PolaClock®. Behalve de leuke horloges van I like Paper kun je nu PolaClock wandklokken van deze designer uit Berlijn kopen.

PolaClock wandklokken
Sinds november 2014 zijn deze wandklokken op de online shop te koop. De designer die ook voor dit leuke product weer met allerlei verschillende kunstenaars samenwerkt in de wijk Kreuzberg in Berlijn maakt alles met de hand. Aan deze wandklokken hebben bijvoorbeeld kunstenaars en designers als Dominik Kraushofer, Marc Schuhmann en Miriam Marlene Waldner meegewerkt. Er zijn meer dan 50 verschillende motieven verkrijgbaar en het ene is nog leuker dan het andere.

Je kunt de PolaClock wandklokken zowel ophangen als neerzetten  in je huis. Aan de achterkant is een standaard zodat je de klok ook op je bureau kunt zetten.

De naam komt van Polaroid want de wandklok is in Polaroid Look.
PolaClock wandklokkenJe individuele Wandklok
Je kunt als je wilt zelf een foto aanleveren en zo je eigen PolaClock maken zodat het een ideaal cadeau is bij een bijzondere gelegenheid zoals verjaardag of bij een trouwerij.

Zelf ben ik weer weg van de collectie Urban Art waarbij de keuze groot is tussen hoge torens, bruggen of het vliegveld in Berlijn. Maar ook diermotieven, vintage look of Street Art zijn te koop. Ik ben benieuwd naar het volgende idee van Marc Aurel Hartung!

Klik hier voor de website
PolaClock wandklokken