Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Orfeo’s Erben restaurant Frankfurt

Orfeo’s Erben restaurant Frankfurt

Het Orfeo’s Erben is niet alleen een restaurant in een prachtige locatie maar ook een kleine bioscoop waar voornamelijk Arthouse films worden vertoond. Het eerste waar mijn blik op valt als ik hier binnenkom is de grijze Cocktailwagen met de gele letters van Lufthansa erop bij de ingang van de filmzaal. Ik voel me natuurlijk direct thuis. Alleen staan er geen koffie- en theekannen bovenop maar nootjes en snoepjes die je kunt kopen.

Bioscoop Orfeo’s Erben
En het blijft leuk voor mij want er is niet alleen de bekende cocktailwagen, maar in de kleine bioscoop zijn ook enkele rijen met afgedankte First Class stoelen van Lufthansa. Zo kun je lekker comfortabel een film bekijken. En heb je wat te drinken mee, dan kun je dit op het uitgeklapte tafeltje zetten, net als in een vliegtuig. Dit is de kleinste THX bioscoop van Europa.
Orfeo’s Erben restaurant Frankfurt ©pascalehans 	Arthouse Films
Bij Orfeo’s Erben worden Arthouse films vertoond waaronder prachtige Duitse films . Op dit moment is er de film ‘Beyond Punishment’ dat genomineerd is voor de Duitse filmprijs 2015.

Orfeo’s Erben restaurant Frankfurt
Het restaurant heeft hoge plafonds en mooie ronde raampartijen en ziet er heel gezellig uit bij het kaarslicht dat ze hier ‘s avonds branden. Er is een Mittagskarte voor lunch. ’s Avonds is de kaart een stuk uitgebreider met salades, pasta’s, voor- en hoofdgerechten en natuurlijk desserts. En als er een themaweek is, worden de menu’s ook vaak aangepast.

Openingstijden: maandag – vrijdag 11.30 – 15.00 en 18.00 – 23.00 uur.
Zaterdag 18.00 tot 23.00 uur. Zondags gesloten.

Klik hier voor de website
Vervoer: S bahn 16 of 17 en uitstappen bij Varrentrapstraße
Hamburger Allee 45 Wijk: Westend