Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Nacht Serum van Dr. Hauschka

Nacht Serum van Dr. Hauschka

De nieuwe Nacht Serum van het Duitse merk Dr. Hauschka is een vetvrije en lichte nachtverzorging. Daarnaast houdt het rekening met de uitdagingen van deze tijd, zoals blootstelling aan milieu-invloeden en stress.

Met het Nacht Serum wordt het concept van vetvrije nachtverzorging uitgebreid. Na het reinigen van de huid en versteviging van de gezichtslotion is de derde stap de Nacht Serum. Hiermee wordt de huid gevitaliseerd en laat het vrijuit ademen. Het stimuleert de natuurlijke vernieuwingsprocessen van de huid. Het is licht op te brengen en heeft een gelvormige substantie. Ik probeer het net uit en het zorgt inderdaad voor een frisse teint in de ochtend. Mooi.

Nacht Serum van Dr. Hauschka
Qua ingrediënten wordt voor dit product een nieuw gewas gebruikt, de rozenappel. Volgens de Directeur Plantaardige Ontwikkeling bij Dr. Hauschka, Annette Greco, ‘Voor de nieuwe productformule worden vers geoogte bloesems en vruchten verwerkt door middel van een speciaal ontwikkelde methode. De rozenappels worden lokaal, op biologische wijze geteeld en verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals toverhazelaar. Toverhazelaar verstevigt de huid en heeft een ontstekingsremmende werking.’

Breng het ’s avonds na de reiniging en versterking van je huid een kleine hoeveelheid van het Nacht Serum dun aan op je gezicht, je hals en eventueel je decolleté.

Night Serum 25ml tube IT-NL; Nachtserum 25ml Tube IT-NL

Night Serum 25ml tube IT-NL; Nachtserum 25ml Tube IT-NL

WALA met Dr. Hauschka cosmetica
Dr. Hauschka is 100% gecertificeerde natuurcosmetica. Vrij van chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.
WALA produceert producten voor drie merken: WALA Geneesmiddelen, Dr. Hauschka Cosmetica en Dr. Hauschka Med. De producten worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd. In 2013 realiseerde WALA Heilmittel GmbH een omzet van € 115 miljoen.

Klik hier voor de website van Dr. Hauschka
In Nederland zijn de producten bijvoorbeeld bij de Bijenkorf, apotheken en natuurwinkels te koop.