Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Motel One München Deutsches Museum

Motel One München Deutsches Museum

Motel One München Deutsches Museum ligt op loopafstand van de rivier de Isar. Het is in de leuke wijk Haidhausen en je vindt er op loopafstand vele S-Bahnen en de metro op de Rosenheimerplatz. In deze wijk zijn meerdere interessante bezienswaardigheden. Het leukste vind ik zelf het Mullersches Volksbad dat je echt moet bezoeken om even bij te komen. Het is gebouwd in prachtige Jugendstil en was het duurste en grootste zwembad ter wereld toen het in 1901 zijn deuren opende.

Motel One München Deutsches Museum
Deze keten van Motel One heeft al meer dan 50 hotels in met name in Duitsland. Maar er zijn er ook al twee in Amsterdam. En er zijn Motel Ones in Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Engeland.

Avantgardistische kamers
Het hotel heeft 469 kamers die je al vanaf 69 euro kunt boeken. Het ontbijtbuffet kost 9,50 euro en is doordeweeks open vanaf 6 uur tot 10 uur. Op zon- en feestdagen van 7 uur tot 11 uur.
Alle kamers zijn fris en functioneel ingericht met tweepersoonsbed, een mobiele werkplek waar je internet aansluiting hebt, een fauteuil en airconditioning. Er is een LCD televisie van het merk LOEWE dat ook iPod aansluiting heeft. De badkamers hebben een regendouche van het merk Hans Grohe. De badkamers zijn in de kleuren wit met graniet terwijl je in de kamers weer de bekende kleur blauw als accent hebt die je in alle Motel One hotels vindt.

One lounge in München-Deutsches Museum
In deze ruime One lounge kun je zowel ontbijten als een drankje nemen in de namiddag. Het is tevens de lobby van het hotel waar je gratis internet hebt. Er staan prachtige gecapitonneerde Engelse klassieke leren poefs en een enorme leren gecapitonneerde bank in oud Engelse stijl. Passend daarbij zijn de zwart wit foto’s van vroeger tijden. Nu nog een G&T erbij of een ander Engels drankje en dan op naar het Deutsches Museum.

Vervoer: S Bahnen en uitstappen Rosenheimerplatz
Klik hier voor de website
Rablstraße 2 Wijk: Haidhausen