Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Montabaur Fashion Outlet

Montabaur Fashion Outlet

Bij de stad Montabaur is op 30 juli 2015 het nieuwste Outlet Center geopend. Behalve vele winkels met Outlet prijzen zijn er twee restaurants en één café. Het Fashion Outlet bestaat uit een lange ‘Flaniermeile’ waar ongeveer in het midden een grote vestiging van La Place is om wat te eten en te drinken. Links en rechts langs de flaneerboulevard zijn rond de 60 winkels met Lifestyle merken zoals The Society Shop, Tom Tailor, Levi’s, Kunert, Gaastra, G-Star Raw, Fossil, Comma, Oasis, Betty Barclay en vele meer. Vanwege de ligging makkelijk om een dagje te winkelen in Duitsland als je vroeg opstaat.

Restaurants en café
Het restaurant Olea biedt de Mediterrane keuken. Bij Pano kun je onder andere ijs, broodjes en taart nemen. En er is een La Place restaurant.
Montabaur Fashion OutletMontabaur Fashion Outlet
Er is in december 2013 met de bouw van dit centrum begonnen. Jaarlijks worden er tussen de 1,5 tot 2 miljoen bezoekers verwacht. In de omgeving van het centrum wonen namelijk binnen een afstand van 60 minuten meer dan 7 miljoen mensen. Het is een zeer modern centrum met vele glasfaçaden die het er transparant laten uitzien op maar liefst 14.000 vierkante meter. Leuk om te weten is dat dit centrum is ontwikkeld door een Nederlands bedrijf, namelijk het bedrijf Stable uit Amersfoort. Hun eerst project was het Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad, Nederland. Bij de opening was het Duitse Topmodel Franziska Knuppe.

Ligging: het is zowel vanuit Keulen als Frankfurt makkelijk te bereiken want het ligt precies tussen deze twee steden in. Het center is in het stadje Montabaur direct aan de A3 gelegen of als je de trein neemt is er een ICE station. Het is op ongeveer 34 minuten met de trein vanaf Keulen Centraal station en 42 minuten vanaf Frankfurt City met de trein.

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Adres: Am Fashion outlet 72
Klik hier voor de website