Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Mexican bar en restaurant Tacos in Essen

Mexican bar en restaurant Tacos in Essen

Op de Salzmarkt dat is omringd door prachtige bomen en het grote terras van de Mexicaanse bar en restaurant Tacos doen je verlangen naar Mexico. Maar je kunt hier natuurlijk alvast genieten van de Mexicaanse keuken en exotische cocktails.

Mexican bar en restaurant Tacos in Essen
De inrichting is met veel houten stoelen en tafels met aan de wanden foto’s van Mexico als in de tijden van de Wild, wild West. Op de kaart Burritos, Quesadillas, BBQ specials, Ensaladas, Fajitas en een hele grote keuze aan lekkere wraps. En natuurlijk Tacos zelf zoals met kip, vlees, vegetarisch of gecombineerd.

Wraps zijn er in vele soorten zoals de Mexican wrap met chili con carne, ijsbergsla, kidneybonen en mais en een dip naar keuze. Of de Fajita wrap met ijsbergsla, tomaten en kip en daarbij chips en dip naar keuze.
Mexican bar en restaurant Tacos in Essen ©pascale hansHappy Hour Cocktails bij Tacos
Vanaf opening om 16.00 uur is er Happy Hour tot 21.00 uur. Dan zijn alle cocktails voor de halve prijs, behalve enkele uitzonderingen dus kijk even op de kaart. En vanaf 23.00 uur zijn de grote Jumbo Hour cocktails voor de prijs van een kleine oftewel een normale. Alle cocktails kun je in twee formaten kiezen, de normale en de Jumbo cocktails. Heerlijk zijn de Tacos Punch dat bestaat uit wodka, perzik, meloen, cranberry en ananas. Meer Zuid-Amerikaanse lekkere cocktails zijn de Margarita, de Mojito, Piña Colada, Caribbean die je kunt proberen.
En natuurlijk niet te vergeten de Tequila Sunrise…

Oh ja, er is ook nog een vestiging van Tacos in Bonn.

Openingstijden dagelijks vanaf 16.00 uur

Klik hier voor de website
Vervoer: UBahn en uitstappen Rathaus of Centraal Station
Salzmarkt 1, Wijk centrum