Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup vind je op slechts 15 kilometer van de Nederlands-Duitse grens. Het is het enige Outlet Center van de streek Noordrijn-Westfalen. Op een oppervlakte van 18.000 vierkante meter zijn meer dan 65 winkels met ruim 100 designermerken. Hiervan krijg je het gehele assortiment voor 30 tot 70% goedkoper dan de adviesprijs.

McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup net over de grens
Het is makkelijk want je kunt de website van het Outlet Center bezoeken en alle informatie in het Nederlands lezen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat de winkels tot zelfs 19.00 uur open zijn en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 20.00 uur in de avond. Het designer outlet heeft een lange geschiedenis maar als Outlet Center is het sinds 2004 open en was eerst tamelijk klein. Nu heeft het na een grondige verbouwing een enorme oppervlakte en meer dan 65 winkels. Het aanbod is groot en je vindt er onder andere prachtige merken die je in Nederland (nog) niet of nauwelijks ziet. Misschien ben je er al eens geweest toen het nog de naam FOC Outlet had.
Merken bij McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup
Er zijn winkels van bijvoorbeeld Liebeskind Berlin, Marc Aurel, Seidensticker, Steiff (speelgoed), Betty Barclay, Gant, Geox, Ravensburger, Sanetta (kinderkleding). En ook  het Duitse merk Tom Tailor of chocolade van het merk Lindt.

Gastronomie bij McArthurGlen Designer Outlet Ochtrup
Sinds februari 2015 is er een ook een leuk nieuw concept, Pick Nick. Hier kun je koffie en broodjes nemen maar ook meenemen om te picknicken. Daarnaast is  er Beltman’s met een mooi zonneterras of Frooters voor de gezonde en fruitige snack als tussendoortje. En het Italiaanse La Pasione, de Mc Donalds en het Turkse Alice Premium Döner voor Turkse specialiteiten.

Bereikbaar met auto en trein
Het Factory Outlet ligt op slechts 25 minuten rijden van Enschede. Vanaf Apeldoorn bedraagt de te verwachten reistijd via de A1 en de A31 ca. 60 minuten. Er zijn meer dan 1600 gratis parkeerplaatsen.

Met de Euregio-Bahn reis je comfortabel ieder uur tussen Münster en Enschede naar Ochtrup. Het chique outlet center ligt op 20 minuten lopen van station Ochtrup.

Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 20.00 uur.
Kijk op de website even voor de koopzondagen dat het centrum open is.
Klik hier voor de website van het centre
Adres: Laurenzstraße 51-55 in Ochtrup