Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Lufthansa Amenity Kit

Lufthansa Amenity Kit

De amenity kit is een luxueuze toilettas met belangrijke reisaccessoires die de passagiers op vliegtuigen van langeafstandsvluchten aan boord van de Lufthansa First Class overhandigt krijgt.

Om de reizigers de luxe te geven die ze gewend zijn, zorgt Lufthansa First Class met de doordachte Amenity Kits voor een maximale comfort en het unieke gevoel van een goede service.

First Class stoelen bij Lufthansa
Gasten van de First Class genieten vanaf nu de hoge vijfsterren kwaliteit van de nieuwe Eerste klasse. Experten hebben op 76 vliegtuigen ieder acht luxurieuze First-Class stoelen ingebouwd en de hele cabine is vernieuwd. Er werden bij meer dan 600 stoelen 6.123 motoren ingebouwd voor de elektrische stoelverplaatsing. Ook is er totaal 1400 vierkante meter leer en 2400 vierkante meter stof gebruikt. Deze nieuwe First Class stoelen is door Skytrax met 5 sterren onderscheiden. Daarbij biedt de airline wereldwijd de grootste keuze aan 5 sterren First Class stoelen.
Lufthansa Amenity KitLufthansa Amenity Kit
Er is nu een een nieuwe Amenity toilettas die van de Duitse Traditionsmarke ‘Braun Büffel ‘ opgesteld werd. Dit Duitse merk is al meermaals onderscheiden en bestaat al meer dan 125 jaar. De liefde voor detail en het streven naar perfectie is iets dat beide Duitse firma’s verenigen. De Amenity Kit ‘Handmade by Braun Büffel’ is uit hoogwaardig leer gemaakt. De toilettas heeft mooie verzorgings accessoires van het merk La Prairie en andere uitgekozen accessoires.

En nu maar een First Class vlucht boeken…

Klik hier voor de website van Lufthansa