Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Lala Berlin shop Berlin

Lala Berlin shop Berlin

De winkel van Lala Berlijn is in hartje Berlijn in de wijk Mitte. Het Duitse modelabel Lala Berlin is van designer Leyla Piedayesh. Zij stond eerst bekend voor haar mooie breisels. Ze had haar debuut collectie in het jaar 2004 op de Berlijnse Modebeurs Premium. Daar is het concept uit een symbiose van urbaanse nonchalance en elegant trendy op basis van hoogwaardige breisels geboren.

Al snel had ze vele beroemdheden die haar sjaals droegen zoals de actrices Cameron Diaz en Jessica Alba. Ook topmodellen Heidi Klum en Claudia Schiffer zijn een fan van dit label. Nu ontwerpt Leyla Piedayesh zowel kleding als accessoires.

Lala Berlin shop Berlin
In de winkel kun je ook veel van haar sjaals kopen, erg leuk en innovatief. Behalve een winkel in Berlijn, heeft ze nog een flagshipstore in Kopenhagen. Behalve de eerder genoemde mooie sjaals heeft ze ook andere accessoires in de shops: tassen, schoenen, mutsen, zonnebrillen en ook leuke kettingen voor aan je mobiele telefoon. De kleding van Lala Berlin staat bekend als een uiting die het Berlijnse grotestadsleven van Bohème en Avantgarde uitdraagt.
Lala Berlin shop BerlinLala Berlin
Leyla Piedayesh is geboren in Teheran en afgestudeerd als bedrijfseconoom. Daarna werkte ze eerst als redacteur bij het televisieformat Designerama bij MTV Berlin. Nadat haar eerste breicollectie in 2004 een groot succes werd, ging ze door met het ontwerpen van mode.

Openingstijden: maandag – zaterdag 11 tot 19 uur
Klik hier voor de website van de winkel
Vervoer: U2 en uitstappen bij Rosa-Luxemburg Platz
Alte Schönhauser Strasse 3 Wijk: Mitte