Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Kookboek Party Pops

Kookboek Party Pops

Het leuke kookboekje met orginele party hapjes heeft niet de geijkte hapjes maar zeer originele recepten zoals bijvoorbeeld ‘Tonijnlollies op een spiesje in een koud komkommersoepje.’

De titel van het boek is Party Pops Häppchen mit Sti(e)l
Het is Fingerfood voor de Generation 2.0 waarbij Rose Marie Donhauser 19 hartige recepten heeft. Van vlees, vis of groente en allen aan een spiesje. Je hebt geen bestek nodig, sterker nog, je maakt niet eens je vingers vies. De tonijnlollies had ik al gemeld, verder bijvoorbeeld kalfsvleesrolletjes met tonijnmayonaise of kipfilet met saté saus.
Kleine leuke bekende spiesjes zijn mozzarella gedipt in Italiaanse kruiden en afgemaakt met een lekkere cocktailtomaat of cherry tomaatje.

Vegetarische party pops
Hier vind je heerlijke Bulgur balletjes met dadels en abrikozen of mini paprika met aubergine crème.

Veel van deze spiesjes kun je van te voren klaar maken als je visite krijgt en het ziet er zeer gezellig en smaakvol uit. Het kookboek kost nog geen vijf euro, € 4,90. Let the party begin…
Kookboek Party PopsRose Marie Donhauser
Sinds 1988 werkt Rose Marie Donhauser als food- en reisjournaliste, restaurant tester en als kookboek schrijfster. Ze heeft voor kok gestudeerd en woont in Berlijn. Haar inspiratie haalt ze op haar reizen van Italië tot Bali. Met haar kookboeken heeft ze al meerdere prijzen gewonnen zoals de Gourmand World Cookbook Award.

Boek: Party Pops
Uitgever: GU, Gräfe und Unzer Verlag uit München
Auteur: Rose Marie Donhauser
ISBN: 978-3-8338-3781-4
48 pagina’s met ongeveer 30 kleurenfoto’s