Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Kookboek Groene Smoothies

Kookboek Groene Smoothies

Met het zonnetje dat nu dagelijks sterker wordt en het voorjaar voor de deur voel je je misschien nog niet zo sterk en heb je last van een winterdip. Wat is dan beter dan een lekker Powerdrankje dat ook in Hollywood enorm trendy is.

Het geheim van de groene smoothies zijn de vele gezonde ingrediënten die in groene groenten zitten als chlorofyl, magnesium, vitamines, calcium of betacaroteen. Deze natuurlijke mix verbetert de weerstand en beschermt tegen verkoudheden, hoest en andere ziektes.

Groene drankjes voor alle jaargetijden
In het boek staan drankjes voor de lente, zomer, winter en herfst. Nu het voorjaar binnenkort begint kun je drankjes als ‘Love & More’ of ‘Vitales Liebesglück’ maken die heerlijk fris smaken. Of als je nog de wintersmoothies wilt maken is de ‘Die Spitze des Eisbergs’ erg lekker!
De powerdrinks staan er om bekend dat ze goed zijn om af te vallen doordat het weinig calorieën heeft en het maakt je fit en vitaal. Gebruik veel verse groene groenten, heerlijk fruit plus superfoods en je bent de hele dag fit.

Kookboek Groene Smoothies
Bij de groene smoothie is het belangrijk dat minstens de helft van het drankje uit groene bladeren bestaat zoals groene kool, salade, spinazie, peterselie, selderij, waterkers om er een paar te noemen. In veel groene groenten zit chlorofyl of bladgroen en dit is een goede bron van anti-oxidanten. Deze stof zorgt ervoor dat we ons jong en fit voelen.
Kookboek Groene Smoothies
Het boek is verkrijgbaar als E-book voor € 6,99 en dat is handig want dan kun je als je op reis bent ook de recepten opzoeken.

Boek: Grüne Smoothies
Uitgever: GU, Gräfe und Unzer Verlag uit München
Auteur: Dr. Christian Guth, Burkhard Hickisch, Martina Dobrovicova
ISBN: 978-3-8338-43068
64 pagina’s met ongeveer 45 foto’s in kleur

Klik hier voor de website

2 Comments

  1. Dag Marc,
    niet dat ik weet.
    Groeten, Pascale