Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Kookboek Frühstücksglück

Kookboek Frühstücksglück

Met de paasdagen voor de deur is het weer heerlijk om te kunnen uitslapen en dan uitgebreid te ontbijten met allerlei lekkere recepten en een mooi gedekte tafel. Ben je nog op zoek naar inspiratie dan is dit nieuwe kookboek een aanrader met allerlei lekkere en verrassende recepten en zeker wat anders dan anders.

Kookboek Frühstücksglück
Het Kookboek Frühstücksglück is geschreven door de bekende Duitse Food-Bloggerin Virginia (Jeanny) Horstmann. Ben je ook zo dol op uitvoerig ontbijten, vooral in het weekend als je meer tijd hebt? Dan is dit een leuk boek vol verrassingen. Er zijn recepten bij om zelf verschillende jams te maken. Ook verschillende drankjes die bij het ontbijt kunnen maar vooral de recepten zijn erg leuk. Heb jij al eens gehoord van croissants belegd met asperges en ei en lekker dik met remouladesaus? Echt een aanrader en eens wat anders dan je croissantje met jam of hagelslag te eten.
Kookboek FrühstücksglückDe auteur geeft je in dit boek 45 redenen om ’s ochtends op te staan. Van zelfgebakken broodsoorten, verschillende pannenkoeken die van zoet tot hartig, kruidige omeletten tot lekkere jams, is dit vol ideeën.

Lekker bijvoorbeeld het recept van Ofenpfankuchen mit Orangenzucker of  het recept van de Zimtschnecken Pancakes. Dat ga ik dit weekend ook eens maken!

De illustraties in het boek zijn gemaakt door Julia Marquard

Auteur
Virginia (Jeanny) Horstmann heeft een Foodblog met de naam Zucker, Zimt und Liebe oftewel in het Nederlands Suiker, kaneel en liefde. Ze is dol op eten en vooral het bakken van taarten is een hobby van de auteur. Ze komt uit Bremen en heeft al jarenlang haar foodblog en verder is er nog een ander boek van haar verschenen dat ‘Zucker, Zimt und Liebe’ heet.

Boek: Frühstücksglück
Uitgever: Hölker Verlag
Auteur: Virginia Horstmann
ISBN: 978-3-88117-971-3
112 pagina’s
Prijs: € 19,95

Klik hier voor de website van deze food-bloggerin