Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

KONtrast meubels in Keulen

KONtrast meubels in Keulen

De grote winkel KONtrast meubels, verlichting en accessoires is in Keulen op de bekende winkelstraat Mittelstraße waar je qua kleding alle dure merken vindt. Maar loop ook deze winkel eens binnen want behalve meubels hebben ze ook fantastisch leuke accessoires die je bij ons niet zo snel ziet. Behalve accessoires en woonaccenten wordt er ook verlichting verkocht en je ziet zeker ook leuke items voor je Home-office.

KONtrast meubels in Keulen
De winkel KONtrast is gelegen op 3 etages en heeft een oppervlakte van 2000 vierkante meter. Van grappige deurmatten met mooie teksten, aparte leesbrillen, opberghuisjes van stof vind je hier alles.

Woonaccessoires
Baobab geurkaarsen, de vrolijk gekleurde Happy Socks of de prachtige aparte stoffen opberghuisjes zoals het opberghuisje in de vorm van een ijssalon met mooi bestikte ijsjes en een luifel. Ook veel glaswerk, serviezen, kaarsen, vazen, aparte wandklokken en misschien ken je ook ‘La Case de cousin Paul.’ Dit zijn de gekleurde lichtslingers en decoratieve ballen in alle soorten en maten en verkrijgbaar in vele kleuren zodat er vast een lichtslinger bij zit die in jouw interieur past.

See Concept
En ken je die leesbril die je nooit meer kwijtraakt van het merk See Concept? Voor 30 euro heb je zo’n bril in een knalkleurige standaard met een kettinkje eraan.

Meubels en verlichting
Je kunt hier eindeloos inspiratie opdoen op drie etages en een klein terras waar wat tuinmeubelen staan. Er zijn tijdloze meubels, meubels in een warme landhuisstijl, puristisch maar ook het nu zeer trendy vintage stijl.
KONtrast meubels in Keulen ©pascale hans
Openingstijden: maandag – vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zaterdag sluiten ze om 18.00 uur.

Vervoer: S Bahn/U Bahn Haltestelle Neumarkt
Adres: Mittelstraße 20-24 Wijk Altstadt-Nord
Klik hier voor de website