Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Italiaanse Kartell winkel in Düsseldorf

Italiaanse Kartell winkel in Düsseldorf

De winkel Kartell in Düsseldorf is in het bekende Stilwerk Düsseldorf gevestigd waar je een mekka aan winkels vindt die design meubelmerken hebben. Hier zie je werkelijk veel modellen en daarbij ook in veel verschillende kleuren zodat je een goed beeld krijgt als je op zoek bent naar een Kartell ontwerp!

Italiaanse Kartell winkel in Düsseldorf
Het Italiaanse merk Kartell viert dit jaar zijn 65ste jubileum en heeft een aantal ontwerpen die schitterend zijn en nooit uit de mode raken. Het merk staat voor spraakmakend design. De stoel ‘Louis Ghost’ is een absolute bestseller en ontworpen door Philippe Starck naar een voorbeeld van een klassiek Frans meubelstuk. Deze doorzichtige kunststof stoel is zeer bekend. Wist je dat je deze stoel ook in diverse kleuren kunt kopen? De Louis Ghost stoel is verkrijgbaar vanaf € 262.

Ook het ronde ladekastje hoort bij de klassiekers en heet ‘Componibili’ en is verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Het is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri en bestaat al sinds 1968 maar is nog even modern en leuk als in die tijd.
Italiaanse Kartell winkel in Düsseldorf ©pascale hansBourgie lamp van Ferruccio Laviani
De mooie kunststoflamp met driepoot in barokstijl is ontworpen door Ferruccio Laviani en een andere klassieker van Kartell. De lamp is verkrijgbaar vanaf € 238.

Designers bij Kartell
Behalve de samenwerking met Philippe Starck zijn er meerdere designers die iets voor Kartell hebben ontworpen zoals het modehuis Missoni of de Spaanse designer Patricia Urquiola. En Rockster Lenny Kravitz heeft ook al iets voor Kartell ontworpen.
Italiaanse Kartell winkel in Düsseldorf ©pascale hansOpeningstijden maandag – vrijdag 10.00-19.00 uur en zaterdag tot 18.00 uur
Vervoer: U Bahn en uitstappen Steinstrasse/Königsallee of S bahn en halte Berliner Allee

Klik hier voor de website
De winkel bevindt zich Im Stilwerk
Grünstrasse 15, Wijk Centrum