Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Innside hotel München

Innside hotel München

Het Innside Parkstadt Schwabing hotel valt op door de prachtige architectonische buitenkant met veel glas en staalconstructie. Het moderne viersterren hotel is een avantgardistisch gebouw en ontworpen door de beroemde architect Helmut Jahn. Het Innside hotel München Parkstadt Schwabing is een van de drie hotels die de Spaanse hotelketen Melia in München voert.

Avantgardistische kamers
Het hotel beschikt over 160 ruime, moderne kamers waarin veel licht is door de vele raampartijen. Er zijn 11 lifestyle suites die allen een Nespresso koffiemachine hebben. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bij het bureau is aansluiting voor je internetverbinding dat tot 50MB gratis is. Verder is er televisie, minibar (gratis), regendouche, airconditioning en vele andere moderne faciliteiten.
Innside hotel München, Parkstadt SchwabingHighlight restaurant en Highlight bar
In het restaurant kun je zowel a la carte bestellen als kiezen uit verschillende menu’s. Hier wordt de creatieve internationale keuken gekookt. Ook wordt er een Business lunch menu geserveerd. ´s Avonds hoor je heerlijke loungemuziek op de achtergrond, de inrichting is modern, stijlvol en puristisch met witte banken en witte stoelen op een houten vloer en houten vierkante tafeltjes. In de zomer kun je op het gezellige terras buiten ontbijten, lunchen of dineren.

Wellness met blik op stad
Op de bovenste etage is een Wellfit center met sauna en fitness apparatuur van waaruit je een prachtig zicht op de stad hebt.

Vervoer: U6 Bahn en uitstappen Nordfriedhof of tram 23 en uitstappen Anni Albers Strasse
Klik hier voor de website
Mies van der Rohe Strasse 10 Wijk: Schwabing
Innside hotel München, Parkstadt Schwabing