Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

I like paper Berlin

I like paper Berlin

De I like paper horloges zijn handgemaakt en worden in een papierfabriek in de wijk Kreuzberg in Berlijn gemaakt. De firma ‘I like Paper’ is door Marc Aurel Hartung opgericht en hij was geïnspireerd door het oorspronkelijke idee van de Pappwatch uit de jaren tachtig. Marc is een graphic designer die voor de horloges het materiaal Tyvek gebruikt. Tyvek is een materiaal dat de beste eigenschappen van papier en folie verenigt. Het materiaal is zowel wasbaar als scheurvast en je kunt het zelfs vijf keer recyclen.

Horloges van I like paper
Sinds de start van zijn bedrijf in 2010 werkt Marc samen met diverse kunstenaars zoals Mister Malik, Kater Stets, Monique Voigt, MVM Papercuts of Vitaly Gelwich. De horloges zijn daardoor ook zeer veelzijdig en erg leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven. Ze kosten € 14,95 per stuk.

I like paper Berlin
De functionaliteit en het design staan bij I like paper hoog in het vaandel. Er is geen enkel horloge dat unikleurig of eenvoudig is, maar ze worden allen door internationale kunstenaars ontworpen. Nieuw zijn kunstenaars als Danny Doom, Agnes Patience en binnenkort Marc Schuhmann.

Lost in Berlin
Ik zou niet weten welk horloge ik zou kiezen, de BRAZIL pappwatch vind ik leuk in de kleuren van de Braziliaanse vlag. Ook het ‘Lost in Berlin’ vind ik prachtig hoewel daarvan een iPad hoes die ze van hetzelfde materiaal maken nóg leuker is. En de allermooiste vind ik Rotkehlchen met een mooi vogeltje erop dat ontworpen is door Martha von Maydell. Voor iedere smaak vind je wel een horloge, de lego of het cupcake horloge en nog vele andere leuke designs. Misschien toch zoals op de foto drie horloges gelijker tijd dragen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
I like paper BerlinWaar te koop?
De online winkel levert natuurlijk ook naar Nederland. Dat kost € 4,90 aan verzendkosten.
Klik hier voor de website
I like paper Berlin