Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Hut Up in Hannover, hoedenzaak

Hut Up in Hannover, hoedenzaak

Deze leuke hoedenzaak dat aan de Lindener Marktplatz ligt in de wijk Linden heeft zowel hoeden voor mannen als voor vrouwen. Dit is weer zo’n leuk authentiek winkeltje, dit keer vol met leuke en mooie hoeden.

Panama hoed
Voor zowel mannen als vrouwen zijn er de typische Panama hoeden met verschillende brede stofstroken. De Panama hoed gaat jaren mee als je er goed mee omgaat. Zorg ervoor dat de hoed niet wordt geplet. Je kunt de hoed tegen uitdrogen beschermen door deze af en toe met plantenspuit een beetje nat te maken. Er is in de winkel Hut up enorm veel keuze aan verschillende Panama hoeden met verschillende banden, bijvoorbeeld van het merk Vintimilla.
Hut Up in Hannover, hoedenzaak ©pascale hansHandgemaakte hoeden
Volgens Astrid Ries is er voor ieder gezicht, iedere gelegenheid en smaak een mooie hoed te vinden. Het is niet om je te verkleden maar om je lekker te voelen en je persoonlijkheid goed uit te laten komen.
Ze maakt veel hoeden met de hand in haar eigen atelier en zo vind je er alle soorten en maten hoedjes en in vele verschillende mooie kleuren en materialen. Je kunt hier je bruidshoed laten maken, een hoed die bij je avondjurk past of een hippe hoed voor een trendy party.

Andere merken die je in deze winkel vindt zijn: Wiener Modellhut, Kangol, Stetson, Borsalino of Jost.

Ook verkoopt eigenaresse Astrid Ries bijpassende accessoires.

Openingstijden: maandag – vrijdag 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur.

Vervoer: U9 richting Empelde en uitstappen Lindener Marktplatz

Lindener Marktplatz 10 Wijk: Linden
Klik hier voor de website