Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Hotel Mövenpick in Münster

Hotel Mövenpick in Münster

Het aangename business hotel Mövenpick in Münster ligt vlakbij de Aasee. Dit meer heeft veel recreatiemogelijkheden en je kunt er fietsen, wandelen, roeien en bijvoorbeeld de dierentuin bezoeken. Bovendien ben je in 15 minuten in het centrum, dat op 1.3 kilometer is en dat je dus ook lopend of per fiets kunt doen. Münster staat bekend als fietsstad, het is het meest gebruikte verkeersmiddel in deze stad.

Hotel Mövenpick in Münster
Het hotel heeft 224 ruime en comfortabele kamers waarvan 2 suites en 5 junior suites. Alle kamers hebben airco, een safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten, haardroger, internet, televisie en radio en Sky cinema. De kamers zijn tussen de 25 en 48 vierkante meter dus volop ruimte om je koffer op te bergen. Er zijn zelfs drie kamers voor mensen die een allergie hebben.

Mövenpick Restaurant
In dit restaurant wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook is in dit restaurant iedere vrijdagavond een Zwitsers buffet. Deze mooie Zwitserse keten heeft natuurlijk alle dagen ook Zwitserse gerechten op de kaart staan. Verder heeft dit restaurant veel verschillende mogelijkheden, kijk hiervoor even op hun website. Bijvoorbeeld een Twingle menu of Kind und Kegel dat voor mensen met kinderen een leuk aanbod is.
Hotel Mövenpick in MünsterGourmet restaurant Chesa Rössli
Dit is het bekende gourmet restaurant van het hotel dat een heerlijk zomerterras heeft. hier wisselt wekelijks de Business lunch en die kost vanaf een tweegangen lunch € 25 en driegangen € 29. Je kunt uit verschillende voor- en hoofdgerechten kiezen. De lunch is tussen 12.00 en 15.00 uur en voor diner is het restaurant vanaf 18.00 uur open. Het restaurant is warm ingericht met vrolijke warme kleuren en een open haard. Het zomerterras is ook een aanrader omdat je midden tussen het groen zit.

Sauna en Fitness in Hotel Mövenpick in Münster
Het hotel heeft een prachtig modern Sauna en Fitness gedeelte op 350 vierkante meter. Er is onder andere een Finse sauna en een Bio-sauna en prachtig rustgedeelte. Ook heeft het een buitengedeelte.

Vervoer: vanaf het station bus nummer 14 (bussteig 1) richting Zoo en uitstappen Franz Hitze Haus
Klik hier voor de website van het hotel
Kardinal-von-Galen-Ring 65