Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Hotel Mandarin Oriental in München

Hotel Mandarin Oriental in München

Het hotel Mandarin Oriental in München is een luxe vijfsterren hotel dat is gevestigd in een prachtig Neo-Renaissance gebouw uit 1875. In de zomer kun je op het enorme dakterras met verwarmd zwembad prachtig over de stad kijken en de Alpen in de verte zien liggen. Op deze China Moon Roof Terrace staan heerlijke loungesets en hier kun je ook lekkere Aziatische en Mediterrane lichte gerechten bestellen.

Kamers in hotel Mandarin Oriental in München
Het hotel heeft 48 kamers en 25 suiten. Alle kamers zijn uitgerust met Bang & Olufsen entertainmentsystemen. Enkele jaren geleden zijn de tweede tot en met de zevende verdieping voor 7,5 miljoen euro’s gerenoveerd. Alle kamers zijn zeer luxueus en van alle gemakken voorzien.
MOMUC MANDARIN SUITE VIEW  01Restaurant Mark’s
In dit restaurant kookt sinds enkele jaren de jonge chef-kok Simon Larese (36). Het restaurant heeft een Michelin ster en de keuken is Frans georiënteerd met Aziatische invloeden. Al op zestienjarige leeftijd begint Larese zijn carrière en leert onder andere bij Harald Wohlfahrt van de Schwarzwaldstube in Baiersbronn en bij Heinz Winkler van de Residenz Heinz Winkler in Aschau, twee restaurants met 3 Michelin sterren. Daarna heeft hij bij enkele restaurants van de Mandarin Oriental keten in het verre oosten gewerkt. Het Simon Larese’s Degustationsmenü bestaande uit verschillende gangen heeft bijvoorbeeld een overheerlijke Duett von der Langoustine en een Lammrücken unter der Mandelkruste mit roten Gewürzzwiebeln, weißer Polentaschnitte und Petersiliensauce.
Simon LareseGym en Wellness centre in Mandarin Oriental
In de kelder van dit schitterende vijfsterren hotel staan de exclusieve fitness apparatuur van het merk Techno Gym voor de gasten klaar. Ook zijn de laatste technische snufjes geïnstalleerd zoals audio, video, televisie en iPod station. Het is uitgerust met een minimalistisch design, maar vergeet niet dat de mooiste materialen zijn gebruikt. Zo is de vloer van het fitnessgedeelte uit gerookt Braziliaans eucalyptushout, terwijl donker wengé hout en Abachi hout uit West-Afrika in de sauna zijn gebruikt. Verder is er prachtig Italiaans handgesneden glas mozaïek in het aromastoombad. En er is een nieuwe Finse sauna.
München, Hotel Mandarin Oriental

Vervoer: U of S Bahn en uitstappen bij Marienplatz
Klik hier voor de website
Neuturmstraße 1 Wijk: Centrum
München, Hotel Mandarin Oriental