Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Hotel Innside by Meliã in Dresden

Hotel Innside by Meliã in Dresden

Het hotel Innside by Meliã in Dresden is een design hotel van de Spaanse Sol Meliã keten. Het is cosmopolitisch en modern en ligt midden in de historische stadskern. Vanuit de TWIST cocktailbar heb je hierop een spectaculair uitzicht.

Hotel Innside by Meliã in Dresden
Het hotel Innside by Meliã ligt op loopafstand van de rivier de Elbe, tussen de Frauenkirche en de beroemde Semper Opera dat gelukkig weer in oude glorie hersteld is. Dit designhotel heeft een barokke façade en is ontworpen door de architecten Woerner en Partner. Vanuit dit hotel kan je alle bezienswaardigheden bezoeken zoals het Kulturpalast, de Zwinger en enkele kastelen.

VEN Restaurant
Het restaurant VEN heeft veel wit. Witte stoelen en witte tafellopers, witte pilaren en een strakke inrichting met veel LED verlichting en hoge plafonds. Het avant-gardistische restaurant biedt lokale en internationale gerechten.
hotel Innside by Meliã in Dresden Van premium room tot lofts
Alle kamers hebben Kingsize bedden en in de badkamers een heerlijke regendouche. Er zijn 180 studio’s en suites die allen airconditioning hebben. De kleinste hotelkamer heeft toch al een ruimte van 27 tot 31 vierkante meter en is dus behoorlijk groot. Ook zijn er 17 Loft kamers die tussen de 44 en 51 vierkante meter zijn. Er is natuurlijk overal DSL, W-Lan en de kamers hebben Flatscreen TV’s, minibar en safe.
hotel Innside by Meliã in Dresden Cocktailbar TWIST
Ten eerste heb je vanuit de bar Twist op de zesde etage een prachtig uitzicht op de Frauenkirche. En ten tweede zijn er al prijzen in de wacht gesleept door barchef Rene Förster. Zoals op nummer 1 met de Platz Licor43 Cocktail competitie in Heidelberg. Dus op naar de zesde verdieping!

hotel Innside by Meliã in Dresden Vervoer: Vanaf Centraal Station de S-bahn lijn 3, uitstappen bij de synagoge
Klik hier voor de website
Salzgasse 4 Wijk: centrum