Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Horloge van Rosenthal

Horloge van Rosenthal

Het exclusieve Duitse merk Rosenthal, bekend voor z’n mooie serviezen breidt uit met een heel ander item maar ik ben er gelijk al weg van. Een modern elegant horloge met Zwitsers precisie uurwerk en de fijnste materialen, dat is het nieuwe horloge van Rosenthal.

Horloge van Rosenthal
Dit horloge met de fijnste materialen en een heldere wijzerplaat van het mooiste porselein duidt de start aan van een nieuwe collectie horloges Made in Germany. Het is uitgevoerd met rosé-, geelgoud of edelstaal kast en verkrijgbaar met zwart, bruin of koelwitte leren of textielarmband.

Het horloge van de foto vind ik super met de mooie porseleinen druppels die je op de witte wijzerplaat ziet.

Alle horloges zijn waterdicht tot minstens 3 atm, dat wil zeggen dat ze beschermd zijn tegen spatwater maar niet geschikt om mee te douchen of te zwemmen.
Ze worden in Duitsland door vakmensen met de hand gemonteerd. De wijzerplaten met het mooie porselein wordt in Rothbühl in Oberfranken met veel liefde voor detail gemaakt.
Horloge van Rosenthal Prijs
De prijs is vanaf 249 euro en er zijn in totaal tien varianten en vijf verschillende wijzerplaten verkrijgbaar.

Waar te koop?
In Duitsland kun je Rosenthal bij veel warenhuizen zoals Kaufhof of Karstadt vinden. En natuurlijk in de mooie servieswinkels. Ook hebben ze een online winkel waar je de producten kunt kopen.
Klik hier voor de website