Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Holy Ghost SS2015 collectie

Holy Ghost SS2015 collectie

De presentatie van de lente- en zomercollectie 2015 van het label Holy Ghost vond plaats in het Berliner Bikini Center in het Supermarket Concept Space. In deze concept Mall in Berlijn werd de eerste Offlocation Show gegeven dat goed bij hun moderne en urbane lijn past. Dit was al de vijfde show die het label Holy Ghost uit München tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Berlin gaf.

Muziek van de band INDIANA
Ook de Aftershow Party was een hit waarbij er live werd opgetreden door de band INDIANA waarbij Sony Music de show faciliteerde.

De kleuren die het label voor deze zomer gebruikt zijn een mix uit krachtige kleuren als knalgeel of krachtig oranje en zachte tinten als zachtgrijs, nude en crème in combinaties van natuurlijke silhouetten.

Holy Ghost SS2015 collectie
Deze zomer laten ze een trenchcoat in een knallig geel zien maar ook een rok in deze krachtige kleur of een broek en blouse in knaloranje. Mooi vind ik de maxi rok met fijne bloemprint en bijpassende blouse van dezelfde stof. Verder zijn er overhemdjurken, overalls en maxi rokken. De overhemdjurken hebben een geraffineerde dubbele kraag. Bij de meeste outfits worden sneakers gedragen met metallic kleurtjes.
Holy Ghost SS2015 collectieHoly Ghost
Alle drie designers van het label hebben een grote passie voor mode en zijn hierdoor het label Holy Ghost in 2010 gestart. De dames Ivana Bogicevic, Jelena Radovanovic en Sedina Halilovic uit München houden van een onconventionele look en ook zijn ze een fan van ‘De kunst van het weglaten.’ Ze verbinden een tijdloze stijl met actuele trends uit de Europese grote steden ook wel voor ‘Großstadtheldinnen’ bedoeld.

Copyright foto’s: Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Waar te koop?
De kleding kun je in veel steden in Duitsland kopen. In München is de kleding in 3 winkels te verkrijgen. Kijk op de website voor alle adressen.
Klik hier voor de website van het label