Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Holy Ghost met collectie Desert Rose

Holy Ghost met collectie Desert Rose

In de lente- en zomercollectie 2016 van Holy Ghost nemen de designers ons mee op een reis naar Afrika en de Oriënt. De collectie is geïnspireerd op de wustenblume die twee bijzondere en tegenstrijdige eigenschappen heeft. Ten eerste wordt deze bloem als gifstof gebruikt en ten tweede als geneeskundige plant. Deze tegenstrijdige symboliek van de wustenblume van strengheid, tederheid, sterkte en zwakte weerspiegelt tevens de filosofie van het Duitse merk Holy Ghost.

Holy Ghost met Desert Rose
Het is natuurlijk heerlijk om bij een enorme hitte wijde kledingstukken te dragen en die zie je volop deze zomer. Wijd zittende lange maxi kaftans en overhemdjurken en overslag rokken. Leuk is de collectie met de Afrikaanse print. Deze zomer zijn de kleuren bij Holy Ghost wit, verschilende tinten blauw en beige. Dan de Afrikaanse prints in slechts twee kleuren zoals wit met zwarte prints en stoffen met grote groene bladeren.
Holy Ghost met collectie Desert RoseHaubentaucher Berlin
Voor deze show werkte het merk samen met Sonic Sarwate voor Mac Cosmetics en met Thomas Richter voor KMS California om de perfecte Beauty Look samen met de collectie te creëren. Ook zong de special guest BALBINA, een bekende Duitse zangeres tijdens de show die plaatsvond bij een heerlijk zwembad met Oosters tapijt en wapperende tentdoeken. De locatie was de Haubentaucher Berlin, een moderne hippe Day Club met onder andere Urban Pool en Sundeck, erg leuk!

Holy Ghost
Alle drie designers hebben een grote passie voor mode en zijn hierdoor het label Holy Ghost in 2010 gestart. De dames Ivana Bogicevic, Jelena Radovanovic en Sedina Halilovic uit München houden van een onconventionele look en ook zijn ze een fan van ‘De kunst van het weglaten.’ Ze verbinden een tijdloze stijl met actuele trends uit de Europese grote steden ook wel voor Großstadtheldinnen bedoeld.

Copyright foto’s: Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Waar te koop?
De kleding kun je in veel steden in Duitsland kopen. In München is de kleding in 3 winkels te verkrijgen. Kijk op de website voor alle adressen.
Klik hier voor de website van het label