Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Hirmer kleedt FC Bayern Basketball team

Hirmer kleedt FC Bayern Basketball team

Het FC Bayern basketbal team verheugt zich op een nieuwe strategische samenwerking. De gerenommeerde Hirmer-groep (herenkleding) met standplaats in München ondersteunt de FCBB (FC Bayern Basketball) per direct als nieuwe Premium en officiële modepartner. Er werd een driejarencontract afgesloten tot eind van het seizoen 2017.

Herenmodehuis HIRMER
Hirmer geldt als het grootste herenmodehuis ter wereld en ligt midden in het centrum van München. Het heeft een prachtige architectuur en is een toeristische attractie.

‘Ik ben enthousiast over de gesprekken die wij met de verantwoordelijken van dit innovatieve ondernemen hadden en de nu bevestigde samenwerking,’ verklaarde FCBB directeur Marko Pesic. ‘Zoals FC Bayern is ook Hirmer een bekend traditioneel merk uit München met uitstraling. Wij verheugen ons zeer over dit partnerschap.’

Over de mode competentie van de nieuwe partner kon het team van cheftrainer Svetislav Pesic zich reeds overtuigen tijdens een afspraak waar het team de kleding moest passen en proberen. Zo hoeven de lange Garde der Bayern um Routinier Jan Jagla (2.13 Meter, schoengrootte 50) of de Center John Bryant (2.11 m/51) zich voortaan op dienstreizen en openbare afspraken geen zorgen meer te maken over hun kleding. Dat ziet er fantastisch uit…
Taylor Bryce en sylvia schmittFoto: Basketbal speler Taylor Bryce en Sylvia Schmitt van Hirmer

Hirmer Winkel in München
Wil jij ook winkelen bij Hirmer waar je qua herenkleding werkelijk veel merken kunt vinden, dan zie je hieronder de openingstijden en adres in München.

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur.
Klik hier voor de website
Vervoer: S en U bahn uitstappen bij Marienplatz
Kaufingerstrasse 28, Wijk Centrum