Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Haute Couture voor Mobile Devices van Lincara

Haute Couture voor Mobile Devices van Lincara

De mooie en apart ontworpen hoesjes voor je smartphone, iPod en iPad zijn van het jonge label uit Zuid München dat designer Linda-Maria Rycl ontwerpt. Behalve de mooie hoezen waarop vele Swarovski elementen zitten, zijn er ook hoezen met schitterende opdrukken zoals een kat met de tekst Catwalk eronder voor zowel de fashionistas als kattenliefhebbers. Ben je meer Rock & Roll dan is de Rock hoes met een hand erop en slechts enkele Swarovski stenen een catchy item. De designs hebben namen als Peace, Spirit, Arrow, Chess, Chrystal of Gold.

Made in Germany
De hoezen worden in Duitsland gemaakt en bestaan uit het fijnste geitenvelours en lam nappaleer. Alle materialen die worden gebruikt zijn uit Duitsland, Italië en Oostenrijk inclusief het garen. De hoezen worden met de hand gemaakt en in sommige hoezen die veel Swarovski elementen hebben gaan heel wat uurtjes zitten. Alle hoezen worden voor de verkoop geïmpregneerd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken maar er wordt wel aangeraden dit ieder half jaar te doen.
Haute Couture voor Mobile Devices van LincaraEr wordt soms wel tot 580 Swarovski elementen gebruikt (bijvoorbeeld voor de iPad Colour design hoes) en ze zijn ‘100% made with Swarovski elementen.’

Design tassen van Lincara van Linda-Maria Rycl
De hoesjes van het merk Lincara wordt door de firma Licary OHG gemaakt. De firma werd in september 2012 opgericht en de eerste design hoezen kwamen in april 2013 op de markt. De designs zijn van Linda-Maria Rycl en haar motto is ‘Haute Couture voor Mobile Devices.’ Dat zie je ook in haar merknaam terug dat een samenstelling is van haar naam en de Latijnse betekenis voor lief, waardevol en duur. En door de hoogwaardige materialen die Linda-Maria Rycl gebruikt.

Lincara iPad, Ipone en smartphone hoesjes
Klik hier voor de website en online winkel van het merk
Haute Couture voor Mobile Devices van Lincara