Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Hannover: Café en Bar Celona

Hannover: Café en Bar Celona

Café en Bar Celona in Hannover zit op een hoek met een mooi terras waarbij je op de mooie Marktkirche en het plein uitkijkt. Binnen is het ingericht met frisse gele wanden en rode stoelen terwijl het terras buiten allemaal houten zitjes en stoelen heeft. In de Café en Bars Celona vind je een vleugje Mediterrane levensvreugde.

Café en Bar Celona in Hannover
Het concept van Café en Bar Celona vind je in diverse steden in Duitsland. Op zondag is er altijd een heel goed en uitgebreid Frühstücksbuffet van 9 tot 14 uur voor rond de negen euro.

Happy Horas
Bij het Happy Horas dat van 17 tot 20 uur dagelijks is krijg je een fles wijn van de maand en een mandje brood met dipsaus voor een tientje. Maar Café en Bar Celona heeft allerlei leuke aanbiedingen zoals de Celona Cocktail Club, de Kuchendeal en ook ’s middags het Mittagsbuffet als lunch. Kijk even op hun website naar de mogelijkheden per vestiging. Ook zijn er voor de kids bijvoorbeeld Chicken Winnetou of Bärtrams.
Hannover: Café en Bar Celona ©pascale hansOpeningstijden zondag – donderdag 09.00-00.30 uur vrijdag en zaterdag 09.00-02.30 uur
Klik hier voor de website
Vervoer: U Bahn en uitstappen bij

Knochenhauerstraße 42, Wijk Centrum